به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش در واحد اسلامشهر برگزار شد؛

گزارش تصویری برنامه های اجرا شده معاونت پژوهش و فنآوری واحد اسلامشهر در روز یکشنبه بیست و پنجم آذرماه

۲۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۰۱ کد : ۸۲۹ اخبار

به همت معاونت پژوهش و فنآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، دانش آموزان مدارس متوسطه و پیش دانشگاهی شهرستان اسلامشهر مجتمع کارگاهی و آزمایشگاهی پروفسور حسابی این واحد دانشگاهی بازدید کردند.

سخنرانی علمی با موضوع «سیستم های تمرین مقاومتی»؛ با حضور جمعی از دانشجویان رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر یاسر کاظم زاده در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی واحد اسلامشهر برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع « گونه شناسی خوشنویسی ایرانی»؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط آرمان داوودی آبکنار در این دانشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع «تبیین اصول کلی حاکم بر نظام حقوقی خانواده با تکیه بر مبانی فقه امامیه »؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکترطاهره السادات  نعیمی در این دانشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع « تشخیص اتوماتیک گرفتگی رگهای قلب در تصاویر پزشکی»؛ با حضور جمعی از دانشجویان دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر یوسف ابراهیم دوست در این دانشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع «کاربردهای نانو تکنولوژی »؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط مرتضی نوری در این دانشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع «روابط متقابل بین فردی »؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر امیرحسین مهدیزاده در این دانشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع « کاربردهای پژوهشی MMPT2RF »؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر کامبیز کامکاری در این دانشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع «تولید بافت زنده از سلول های بنیادی توسط پرینتر سه بعدی »؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و دکتر مجتبی کبیریان مدیر پژوهش و فنآوری واحد، توسط دکتر آرام بهمنی در سالن اجتماعات واحد اسلامشهر برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع «توانبخشی و حرکات اصلاحی در مهندسی پزشکی»؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و دکتر مجتبی کبیریان مدیر پژوهش و فنآوری واحد، توسط دکتر شهرام خانزاده هولاسو در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع «نگاه به آینده در آیینه پژوهش»؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر کامران گنجی در این دانشکده برگزار شد.

کارگاه آموزشی-پژوهشی «بررسی مواد مخدر و تأثیر آن بر روی اختلالات نورولوژیک»؛ با حضور جمعی از دانشجویان دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و تدریس رویا فرج الهی و خیری عضو کانون کنگره 60 در این دانشکده  برگزار شد.

کارگاه آموزشی-پژوهشی «ایستگاه روان سنجی و سلامت ذهن پویا»؛ با حضور جمعی از دانشجویان دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و تدریس رویا فرج الهی در محوطه مرکزی واحد اسلامشهر  برگزار شد.

کارگاه آموزشی-پژوهشی «رسم فنی و نقشه کشی با نرم افزار Solid work »؛ با حضور جمعی از دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی و اعضای انجمن مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و تدریس یوسف کاظم نژاد در سالن کنفرانس این دانشکده  برگزار شد.

کارگاه آموزشی-پژوهشی « ADS »؛ با حضور جمعی از دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی و اعضای انجمن برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و تدریس دکتر روح اله حافظی فرد در این دانشکده  برگزار شد.

کارگاه آموزشی «مراحل نگارش پایان نامه»؛ با حضور جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و تدریس دکتر طاهره السادات نعیمی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی  برگزار شد.