به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش در واحد اسلامشهر برگزار شد؛

گزارش تصویری برنامه های اجرا شده معاونت پژوهش و فنآوری واحد اسلامشهر در روز شنبه بیست و چهارم آذرماه

۲۵ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۷ کد : ۸۲۸ اخبار

کارگاه آموزشی- پژوهشی «روشهای پیشگیری از ایدز»؛ با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و تدریس دکتر مسعود حاجی رسولی در سالن دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

کارگاه آموزشی-پژوهشی «آموزش مقدماتی متلب»؛ با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و تدریس دکتر احمد کیاکجوری در سالن کنفرانس دانشکده فنی و مهندسی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

میزگرد پژوهشی « جامعه شناسی غزل فارسی  و جامعه شناسی شخصیت در رمان فارسی » با حضور دکتر محمد مرداد رئیس دانشکده علوم انسانی و جمعی از دانشجویان و علاقمندان به ادبیات فارسی، توسط دکتر یداله طالشی، دکتر فائزه جنیدی و دکتر مهدی پرهام در دانشکده ادبیات و علوم انسانی واحد اسلامشهر برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع «بررسی تطبیقی قرآن و کتاب مقدس در سه مسئله ( خلقت آدم و حوا، عصمت انبیا و نگرش به غیر خودی)»؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر جبار امینی در این دانشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع « ادبیات ایران در ادبیات جهان»؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر یداله طالشی در این دانشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع « روانشناسی مدیریت مالی»؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر زهره اسمعیل زاده در این دانشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع «شناخت ماهیت و جایگاه حکم حکومتی»؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط محمد عبادی در سالن اجتماعات برگزار شد.

کارگاه آموزشی-پژوهشی « بررسی مکتب فلسفی- سیاسی پست مدرنیسم »؛ با حضور جمعی از دانشجویان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و تدریس دکتر سیدحسین میراحمدی در این دانشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع « بررسی روش شناسی کوئنتین اسکینر در مطالعه متون سیاسی »؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر سیدحسین میراحمدی در این دانشکده برگزار شد.