به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش در واحد اسلامشهر برگزار شد؛

گزارش تصویری برنامه های اجرا شده معاونت پژوهش و فنآوری واحد اسلامشهر در روز سه شنبه بیستم آذرماه

۲۱ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۳ کد : ۸۲۶ اخبار

جلسه نقد کتاب «زمینه های تطبیقی در حماسه های بزرگ جهان» (تألیف دکتر یداله طالشی)؛ با حضور جمعی از اساتید و اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکترفائزه جنیدی در سالن کنفرانس واحد اسلامشهر برگزار شد.

جلسه نقد و بررسی کتاب «انصاف در سیستم قضایی ایران و مصر» (تألیف دکترطاهره السادات نعیمی)؛ با حضور جمعی از اساتید و اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکترسیدعلی ربانی، دکتر مسیب داوری و دکتر سیدحسین حسینی زند آبادی در سالن کنفرانس واحد اسلامشهر برگزار شد.

جلسه نقد و بررسی پایان نامه «جهاد ابتدایی و تطبیق آن با مبانی حقوق» (دکتر سیدحسین حسینی زند آبادی)؛ با حضور جمعی از اساتید و اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر طاهره السادات نعیمی، دکتر سیدعلی ربانی، دکتر مسیب داوری و دکتر علیرضا میلانی در سالن کنفرانس واحد اسلامشهر برگزار شد.

میزگرد پژوهشی «خط و خط نگاره» توسط آرمان داوودی و رامین شیخانی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی واحد اسلامشهر برگزار شد.