ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اسلامشهر برگزار شد؛

برگزاری کارگاه «مقاله نویسی به زبان فارسی و انگلیسی»

۱۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۹ کد : ۸۲۰ اخبار
با حضور ۳۰ عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر کارگاه «مقاله نویسی به زبان فارسی و انگلیسی» در سالن کنفرانس ریاست این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر آفرین بهرامی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با اداره روابط عمومی واحد اسلامشهر؛ خبر از برگزاری کارگاه 16 ساعته « مقاله نویسی به زبان فارسی انگلیسی» داده و هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را آشنایی شرکت کنندگان با ساختار، محتوا و فرایند نگارش و چاپ مقاله به زبان انگلیسی و فارسی بیان کرد.

بهرامی افزود: 30 نفر از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و دانشجویان واحد اسلامشهر در این کارگاه که روزهای یکشنبه پنجم و دوازدهم آذرماه در سالن کنفرانس ریاست واحد برگزار شد؛ شرکت کرده و با اصول اساسی نگارش مقاله به زبان فارسی و انگلیسی آشنا شدند.

وی ادامه داد: دکتر علیرضا معماری عضو هیأت علمی گروه زبان واحد اسلامشهر و مدرس این کارگاه؛ طی دو روز؛ شرکت کنندگان را با سرفصل هایی مهم این دوره آموزشی همچون : هدف از چاپ مقاله علمی، ساختار مقاله علمی، محتوای مقاله علمی و فرایند چاپ مقاله در ژورنال های علمی آشنا کرده و به سوال های حاضرین پاسخ گفت.