ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اسلامشهر برگزار شد؛

برگزاری کارگاه «مهارتهای زندگی اجتماعی»

۱۱ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۰ کد : ۸۱۸ اخبار
با حضور ۴۰ عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر کارگاه «مهارتهای زندگی اجتماعی» در سالن کنفرانس ریاست این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر آفرین بهرامی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با اداره روابط عمومی واحد اسلامشهر؛ از برگزاری کارگاه 8 ساعته «مهارتهای زندگی اجتماعی» ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان  و دانشجویان این واحد دانشگاهی خبر داد و افزود: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی، آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با روش های پیشگیری نوین از ناهنجاریهای رفتاری اجتماعی، همچنین آشنایی ایشان با مهارتهای زندگی و سبک های فرزند پروری است؛ تا برای  مراحل بعدی زندگی نظیر ازدواج، تشکیل خانواده وتربیت فرزندان از آگاهی های لازم برخوردار باشند.

وی ادامه داد: 40 نفر از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و دانشجویان واحد اسلامشهر در این کارگاه یک روزه، که روز یکشنبه ششم آذرماه در سالن کنفرانس ریاست واحد برگزار شد؛ شرکت کرده و با مهارتهای زندگی اجتماعی آشنا شدند.

بهرامی خاطرنشان کرد: دکتر مسعود حاجی رسولی عضو هیأت علمی گروه تربیت بدنی واحد اسلامشهر و مدرس این کارگاه؛ در این دوره آموزشی، شرکت کنندگان را با سرفصل هایی اساسی این دوره همچون: بیماری اعتیاد به مواد مخدر و محرک، پیشگیری از ایدز و سایر بیماری های واگیر دار، برخی از مهارتهای زندگی و روش تربیتی کودکان، آشنایی با چالشهای بشری، پایه های سلامت از دیدگاه WHO، انواع خانواده و ... آشنا کرد.