برگزاری کارگاه «سامانه پژوهشیار» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۱ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۱ کد : ۸۱۷ اخبار
کارگاه آموزشی «سامانه پژوهشیار» در راستای تسهیل فرآیند پژوهشی امور پایان نامه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

دکتر معصومه سهرابی معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با روابط عمومی این واحد دانشگاهی از برگزاری کارگاه 8ساعته آموزشی ویژه 50نفر از روسای دانشکده ها و ادارات پژوهش، مدیران گروههای آموزشی و کارشناسان پژوهش دانشکده ها خبر داد و افزود: ساره رضوی فرد کارشناس پشتیبانی سامانه پژوهشیار در این کارگاه آموزشی، که روز سه شنبه ششم آذر ماه در سالن سمعی و بصری دانشکده علوم انسانی واحد اسلامشهر برگزار شد؛ طی 8 ساعت شرکت کنندگان را با بخش های مختلف این سامانه و نحوره عملکرد آن آشنا کرد.

سهرابی ادامه داد: هدف از این کارگاه تسهیل فرایند پژوهشی در روند ثبت پروپزال های دانشجویان تحصیلات تکمیلی و فرایندهای پژوهشی از ابتدای پایان نامه تا مراحل انتهای آن است؛ به گونه ای که کاربران قادر خواهند بود تمامی مراحل نیازهای پژوهشی خود را با مراجعه به این سامانه مرتفع کنند.

وی در خاتمه گفت: فاز دوم این سامانه با اتصال به سامانه پایش (پژوهش های اثرگذار یکپارچه پژوهشی) در آستانه بهره برداری است.