سرپرست جدید دانشکده فنی و مهندسی واحد اسلامشهر معرفی شد

۲۷ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۱ کد : ۸۰۹ اخبار
دقایقی پیش در حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، سرپرست جدید دانشکده فنی و مهندسی معرفی و از رئیس پیشین این دانشکده تقدیر شد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر دقایقی پیش در حضور معاونین و اعضای هیئت رئیسه این واحد دانشگاهی، علی مختاری نهال را بعنوان سرپرست موقت دانشکده فنی و مهندسی واحد اسلامشهر معرفی و از زحمات بابک فدوی انبیائی رئیس پیشین این دانشکده قدردانی کرد.

اسفندیار در این مراسم، تغییرات مدیریتی را از الزامات سازمانهای پیشرو و در راستای اهداف سازمانی عنوان کرده و برخورداری از اخلاق حرفه ای مدیران را از مهمترین اولویت های این واحد دانشگاهی در انتخاب مدیران دانست.

رئیس واحد اسلامشهر، سازماندهی فضاها و روندهای آموزشی، در کنار برخورد حرفه ای را از ویژگیهای فدوی طی دوران تصدی وی در دانشکده فنی و مهندسی برشمرده و از وی تقدیر کرد.

علی مختاری نهال در سال 1380 به عضویت گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر درآمده است. وی پیش از این بعنوان مدیر گروه رشته مکانیک و معاون دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی با این واحد دانشگاهی همکاری کرده است.