برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۵ آبان ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۶ کد : ۸۰۴ خبر تصویری
یادواره «خداحافظ سالار» همراه با تجلیل از خانواده های شهدای مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

پیش از ظهر امروز سه شنبه پانزدهم آبان ماه، مراسم یادواره شهدای مدافع حرم با عنوان »خداحافظ سالار» (بزرگداشت شهید سردار همدانی و شهای مدافع حرم) با حضور و سخنرانی تعدادی از مسئولین شهرستان اسلامشهر همچون شاهین عسگریان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان اسلامشهر و سرهنگ قوچی رئیس بسیج ادارات شهرستان اسلامشهر، و جمعی از خانواده های شهدای مدافع حرم در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین رحیم محمدی ایلامی در خصوص جایگاه و مقام والای شهدا، و بیان دل گویه های همسر شهید مدافع حرم محمدیونسی از شهدای فاطمیون، از برنامه های یادواره شهدای مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر  بود.

این مراسم که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد؛ با اجرای تواشیح توسط گروه الزهرا، پخش کلیپ های سردار همدانی و شهدای فاطمیون و مداحی ادامه و با تجلیل از خانواده های شهید حاج محمود شفیعی و شهید محمدیونس ابراهیمی خاتمه یافت.

گفتنی است در حاشیه این مراسم، ورکشاپی دانشجویی با محوریت سردار شهید همدانی و شهدای مدافع حرم برپا شد که در آن 10 نفر از دانشجویان هنرمند واحد اسلامشهر، تصاویری از شهدای مدافع حرم را در جمع حاضرین به تصویر کشیدند.