تجمع وحدت آفرین دانشجویان واحد اسلامشهر در حمایت از ولایت فقیه و اعلام انزجار از استکبار جهانی

۱۴ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۷ کد : ۸۰۰ خبر تصویری
دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر پس از حضور در راهپیمایی یوم ا... ۱۳ آبان، با حضور در سالن اجتماعات واحد اسلامشهر، گرد هم آمده و اتحاد خود را در حمایت از ولایت فقیه و اعلام انزجار از استکبار جهانی به نمایش گذاشتند.

بیش از دویست نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، پس از بازگشت از راهپیمایی یوم ا... 13 آبان، با حضور در سالن اجتماعات واحد اسلامشهر، بس از قرائت بیانیه بسیج دانشجویی به مناسبت یوم الله 13 آبان، بار دیگر با حمایت قاطع از ولایت فقیه و اعلام انزجار از استکبار جهانی، هوشیاری خود را درمقابل دسیسه های پنهان و آشکار دشمنان قسم خورده انقلاب و اسلام به نمایش گذاشتند.

سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین رضا مرادی خلیفه لو مدیر فرهنگی واحد اسلامشهر در زمینه ی تعریف استعمار و تعمیم آن به آمریکای جنایتکار با بررسی اقدامات و سیاست های آشکار آن در طول تاریخ، بیان دلایل اثبات دشمنی و خصومت آمریکا  با ملت بزرگ ایران، تشریح اتفاقات قبل و بعد از انقلاب در راستای تضعیف و نابودی انقلاب شکوهمند اسلامی ملت ایران، بیان دلایل انزجار مردم ایران نسبت به استعمار و استکبار، تعریف معنای حقیقی شعار مرگ بر آمریکا و تبیین دلایل ملت ایران از سر دادن شعار مرگ بر آمریکا از دیگر برنامه های این گردهمایی بود که به همت حوزه مقاومت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

این گردهمایی با اجرای سرود و تواشیح توسط گروه نجم الثاقب ادامه و با پخش کلیپ و تیزر در خصوص شناخت دسیسه های استکبارو چگونگی مبارزه با آن خاتمه یافت.