نخستین همایش ملی علم کوهنوردی

۱۸ آبان ۱۳۹۳ | ۱۴:۲۷ کد : ۸۰ اخبار
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و هیئت کوهنوردی اسلامشهر با همکاری یکدیگر برگزار می کند
نخستین همایش ملی علم کوهنوردی

اعلام نتایج داوری مقالات همایش کوهنوردی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و هیئت کوهنوردی اسلامشهر با همکاری یکدیگر جهت ارتقاء سطح علمی کوهنوردی در ایران تصمیم به برگزاری همایش ملی با نام گسترش علم کوهنوردی در ایران گرفتند،که نتیجه آن میتواند دریافت مقالات و کمک به رشد ورزش کوهنوردی کشور به صورت علمی باشد . این همایش بصورت ملی و با دریافت مقالات از پژوهشگران ، کوهنوردان ، اساتید و دانشجویان در تاریخ ۲۶ آذر ماه در ایام هفته پژوهش در سالن همایشهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار می گردد.همچنین در حاشیه  این همایش، نمایشگاه چند روزه ای از تجهیزات و لوازم کوهنوردی برگزار خواهد شد.

علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین ارسال مقالات خود به آدرسwww.esclimb.ir مراجعه نمایند.