برگزاری تریبون آزاد دانشجویی در واحد اسلامشهر

۱۴ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۵ کد : ۷۹۹ خبر تصویری
تریبون آزاد دانشجویی «چرا مرگ بر آمریکا ؟؟» در محوطه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن روز حماسه ساز 13 آبان، به همت حوزه مقاومت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، برنامه تریبون آزاد دانشجویی با محوریت «چرا مرگ بر آمریکا ؟؟» بعدازظهرروز شنبه دوازدهم آبان ماه در محوطه سایت مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

مهرزاد فریدی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با روابط عمومی این واحد دانشگاهی؛ استعانت از بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص راه اندازی و برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها، ایجاد فضای همدلی و هم اندیشی بین تمامی دانشجویان گرامی دانشگاه و استفاده از نقطه نظرات عمومی، مورد توجه قرار دادن و به اشتراک گذاشتن نظرات دانشجویان به طور کاملاً آزاد با هر سلیقه فرهنگی و سیاسی، و به رخ کشیدن انزجار جامعه دانشجویی و دانشگاهی از استکبار جهانی در راستای گرامی داشت یوم الله 13 آبان ماه ، روز تسخیر لانه جاسوسی و مبارزه با استکبار جهانی را مهمترین اهداف حوزه بسیج دانشجویی در برگزاری این برنامه دانست و خاطرنشان کرد: در این برنامه که با استقبال عموم دانشجویان همراه بود؛ بیش از 20 نفر از دانشجویان رشته ها و مقاطع مختلف تحصیلی پشت تریبون قرار گرفته و نظرات خود را در پاسخ به سوال: چرا مرگ بر آمریکا ؟؟ در جمع سایر دانشجویان بیان کردند.