برگزاری نمایشگاه « توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در پیشگیری از ایدز و اعتیاد»

۰۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۴ کد : ۷۹۴ اخبار
نمایشگاه ۳روزه « توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در پیشگیری از ایدز و اعتیاد» با ۱۰غرفه فعال با هدف آگاه سازی جوانان و دانشجویان از آسیب های اجتماعی ایدز و اعتیاد در محوطه سایت مرکزی واحد اسلامشهر برگزار شد.

دکتر مسعود حاجی رسولی رئیس مرکز تحقیقات سوء مصرف مواد و اختلالات روانی معاونت پژوهش و فنآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با اداره روابط عمومی واحد اسلامشهر از برگزاری نمایشگاهی 3روزه با محوریت آسیب شناسی ایدز و اعتیاد در این واحد دانشگاهی خبر داد و گفت: معاونت دانشجویی و فرهنگی با همکاری مرکز تحقیقات سوء مصرف مواد و اختلالات روانی معاونت پژوهش و فنآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نمایشگاه 3روزه « توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در پیشگیری از ایدز و اعتیاد» را با محوریت پیشگیری از آسیب های اجتماعی در این واحد دانشگاهی برگزار کرد.

پلیس مبارزه با مواد مخدر، جمعیت معتادان گمنام N.A ، جمعیت احیای انسانی کنگره 60، شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، ایستگاه آموزش HIV ویژه خواهران، ایستگاه آموزش HIV ویژه برادران، ورزش روستایی و بازی های بومی محلی، ورزش باستانی و کشتی پهلوانی، مرکز متادون درمانی M.M.T، سازمان مبارزه با استعمال دخانیات ایران غرفه های فعال در نمایشگاه « توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در پیشگیری از ایدز و اعتیاد» بودند که به مدت 3 روز  از شنبه بیست و هشتم لغایت روز دوشنبه سی ام مهرماه در سایت محوطه سایت مرکزی واحد اسلامشهر برپا شد.

دکتر کاوه مرادی معاون دفتر UNODC در ایران، دکتر مستشاری کارشناس ارشد کاهش تقاضای مواد دفتر UNODC در ایران، دکتر جعفری رئیس فدراسیون ورزش های روستایی و بومی محلی، عبداله سجادی مشاور ریاست فدراسیون ورزش های باستانی، جمعی از فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی، مسعود مرسلپور فرماندار شهرستان اسلامشهر، اعضای شورای اسلامی شهر اسلامشهر و جمعی از مسئولین ادارات، نیروی انتظامی و شبکه بهداشت و درمان این شهرستان، دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و معاونان و مسئولان این واحد دانشگاهی نیز از این نمایشگاه بازدید کردند.