کسب مقام نایب قهرمانی مسابقات سازه های ماکارونی کشور توسط تیم دانشکده سما اسلامشهر

۰۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۷ کد : ۷۹۳ اخبار
تیم آموزشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، مقام نایب قهرمانی سومین دوره مسابقات ملی سازه‌های ماکارونی را به نام خود ثبت کرد.

طی گزارشی از سوی آموزشکده سما واحد اسلامشهر، تیم سازه های ماکارونی این آموزشکده، با حضور در سومین دوره مسابقات ملی سازه‌های ماکارونی که روز چهارشنبه بیست و پنجم مهرماه با رقابت 60 سازه توسط 30 تیم از دانشگاه های مختلف کشور، به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج برگزار شد؛ توانست با برتری بر دیگر رقیبان خود در گرایش راندمانی مقام دوم را کسب کند.

طی این گزارش، در گرایش سازه راندمانی 45 سانتی متر تیم آرشات به سرپرستی آرش عبدالهی از آموزشکده سما اسلامشهر با وزن سازه 93.82 گرم  و بار تحملی 223.4 کیلوگرم و با راندمان 2381.16 موفق به کسب مقام دوم گرایش راندمانی 45 سانت متری شد.

آرش عبدالهی ابری بعنوان سرگروه تیم، محسن عیوضی، مهدی لطفی، امین سیفی و معصومه خشمن اعضای تیم سازه های ماکارونی آموزشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را در این دوره از مسابقات تشکیل دادند.