برگزاری «جشنواره آشپزی ایرانی» در واحد اسلامشهر

۰۱ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۹ کد : ۷۹۲ اخبار
جشنواره آشپزی ایرانی با رقابت ۱۹ گروه دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

همزمان با روز جهانی غذا، جشنواره آشپزی ایرانی روز سه شنبه بیست و چهارم مهرماه، با رقابت 19 گروه دونفره دانشجویی در محوطه سایت مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

دکتر فتوحی، دکتر پورنامدار و دکتر ادیبی اعضای هیأت علمی و داوران این جشنواره در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، غذاهای شرکت کنندگان را در دو بخش طعم و سلامتی و تازگی مواد اولیه مورد استفاده در غذاها، ارزیابی کرده و به آن امتیاز دادند.

در نهایت الناز اسدی مقدم و سیده صبری فضلی از دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، سمیه مفرح فتحی و زینب آیتی از دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی و مبینا براتی و نسیم امامی از دانشکده مدیریت و حسابداری بعنوان گروه های برتر معرفی شده و به ترتیب رتبه های اول تا سوم این جشنواره را به خود اختصاص دادند.