در آستانه فرا رسیدن اربعین حسینی (ع)

گردهمایی بزرگ دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد

۳۰ مهر ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۶ کد : ۷۹۱ اخبار
گردهمایی بزرگ دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی وشهرستان اسلامشهر برگزار شد.

ساعتی پیش گردهمایی بزرگ دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با حضور حجت الاسلام والمسلمین علیرضا رجالی تهرانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، مسعود مرسلپور فرماندار شهرستان اسلامشهر و جمعی از مسئولان نیروی انتظامی این شهرستان، دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و معاونان و مسئولان این واحد دانشگاهی در سالن اجتماعات واحد اسلامشهر برگزار شد.

*رئیس واحد اسلامشهر: دانشگاه فرصت طلایی زندگی و سکوی پرتاب دانشجو به آسمان دانش و معرفت .

دکتر محمودرضا اسفندیار در ابتدای این مراسم، ورود به دانشگاه را آغاز فصلی جدید در زندگی دانست و ورود به این برهه ی شیرین را به دانشجویان حاضر تبریک گفت. وی در ادامه با تاکید بر استفاده بهینه از فرصت های موجود در این دوره از زندگی علمی و آموزشی، آن را فرصتی طلایی و غیرقابل تکرار دانست.

اسفندیار دانشجویان را سرمایه اصلی دانشگاه و کشور برشمرده و با اشاره به توطئه های آشکار و پنهان دشمنان کشور در هدف قرار دادن آنها، بر هوشیاری دانشجویان در این زمینه تاکید مضاعف کرد.

وی در بخش دیگر سخنانش با اشاره به ایام اربعین حسینی و لزوم تدبر و تفکر در این زمینه، خطاب به دانشجویان و حاضرین، خواستار درس آموختن در دانشگاه بزرگ اهل بیت عصمت و طهارت (ع) شد.

رئیس واحد اسلامشهر در خاتمه دانشگاه را همچون سکوی پرتاب به آسمان علم و دانش، و اخلاق و معنویت معرفی و ابراز امیدواری کرد: امیدواریم با بهره گیری از فرصت طلایی پیش رو، دانشگاه بعنوان سکوی پرتاب شما برای پرواز در مسیر دانش و معرفت باشد.

* مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران: توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به اخلاق حرفه ای اساتید و اعضای هیات علمی و اخلاق دانشجویی در کنار علم آموزی.

حجت الاسلام علیرضا رجالی تهرانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در این مراسم با تقدیر از مسئولین واحد اسلامشهر که دغدغه فرهنگی را در کنار علم آموزی برای دانشجویان این واحد دانشگاهی دارند؛ به دانشجویان ورودی جدید واحد اسلامشهر تبریک گفت و خواستار بهره مندی دانشجویان از این فرصت ارزشمند شد.

وی در ادامه با اشاره به تحصیل بیش از سیصد و سی هزار دانشجو در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در مقایسه با حدود چهل و دوهزار دانشجو در مجموعه کل دانشگاه تهران؛ از ظرفیت و توان بالای دانشگاه آزاد اسلامی متناسب با این تعداد دانشجو سخن گفت و خاطرنشان کرد: از دانشگاه آزاد اسلامی با این ظرفیت بسیار فراگیر، انتظار میرود در حوزه های علم و فناوری نیز پیشرفت های خوبی داشته و بتواند بیش از پیش به جامعه یاری رساند.

حجت الاسلام رجالی در ادامه به اهمیت اخلاق حرفه ای اساتید و اعضای هیات علمی، و اخلاق دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره و تاکید کرد: «رشد، توسعه و ارتقاء مجموعه ی علمی، ارتباطی تنگاتنگ با اخلاق و منش حرفه ای دارد. کلاس و دانشگاه مجموعه ای از منش هاست که در کنار علمیت می تواند موفقیت های بسیاری را حاصل کند. رعایت منش و اخلاق دانشجویی کمک زیادی در حوزه علم و همچنین تعاملات دانشگاهی به دانشجو می کند.»

وی در ادامه به رابطه علم و فناوری با قدرت در دنیای امروز اشاره کرده، از موفقیت های بیشمار علمی و فنآوری طی چهل سال اخیر سخن گفته و خواستار اقدامات بیش از پیش در این زمینه با حفظ و ارتقای انگیزه و روحیه ی انقلابی شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، اخلاق و منش دانشجویی، رعایت نظم و توازع در مقابل استاد، جایگاه علم و دانش اندوزی در زندگی افراد و پیشرفت جامعه، استحکام مداوم ارتباط باخدا، آراستگی طبق موازین اسلام، عفاف در کلام و رفتار دانشگاهی، همت مستمر در کنار پویایی و تحرک علمی فرهنگی، مطالبه گری معقول، برنامه ریزی و پرهیز از مجادلات مخرب را از جمله ی مهمترین مشخصات دانشجو برشمرد و خطاب به دانشجویان گفت: هرچه در این محورها کوشاتر باشید، موفق تر خواهید بود.

*فرماندار شهرستان اسلامشهر: نقش بی بدیل دانشجویان در روشنگری.

مسعود مرسلپور فرماندار شهرستان اسلامشهر در گردهمایی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان، ضمن خیر مقدم به دانشجویان، از مسئولان واحد اسلامشهر در توجه به نیازهای دانشجویان در بدو ورود به دانشگاه و برگزاری این گردهمایی تقدیر کرد.

وی دانشگاه، استاد و دانشجو را سه مؤلفه و مقوله ی مقدس در جمهوری اسلامی ایران دانست که تفاوت های بسیاری با سایر کشورها دارد.

مرسلپور نوع نگاه به مسایل علمی و نقش بی بدیل دانشجویان در روشنگری طی چهار دهه عمر با برکت انقلاب اسلامی را نمونه ی بارز این تفاوتها دانست و به نقش انکار ناپذیر دانشجویان در تمام برهه های دوران دفاع مقدس و پس از آن در دوران سازندگی و آبادانی اشاره کرد.

وی همچنین از اختراعات و نوآوری های مهم و تحول آفرین دنیا  توسط دانشجویان ایرانی در داخل و خارج از مرزهای جغرافیایی کشور سخن گفت و آن را برخواسته از نگاه مثبت جمهوری اسلامی ایران به دانشجو و دانشگاهیان دانست.

فرماندار شهرستان اسلامشهر در ادامه گفت: علیرغم دیگر کشورها که به دانشجو نگاهی ابزاری برای دستیابی به هدف دارند؛ در نگاهِ جمهوری اسلامی ایران دانشجو و استاد خود هدف برای رشد و تعالی هستند.

وی از اقدامات حمایتی مسئولین کشور از دانشجویان سخن گفت و خاطر نشان کرد: تمام دولت ها در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از ابتدا تاکنون همواره پشتیبان دانشجویان بوده و این امر در دولت تدبیر و امید نیز در اولویت قرار دارد.

سخنران گردهمایی دانشجویان جدیدالورود واحد اسلامشهر در خاتمه خواستار ارتباط هرچه نزدیکتر دانشجویان با بطن جامعه، استفاده از توان علمی و تخصص اساتید در توسعه و تعالی هر چه بیشتر شهرستان اسلامشهر و جامعه شده و جهت دهی به پایان نامه های دانشجویی برای رشد و توسعه و بالندگی کشور شد.

این مراسم با  مداحی حاج شهروز حبیبی اردبیلی ادامه و توزیع بسته های فرهنگی و قرعه کشی و اهدای کمک هزینه زیارتی مشهد مقدس به ده نفر از دانشجویان حاضر خاتمه یافت.

گفتنی است میهمانان حاضر پس از این مراسم، بصورت جمعی از نمایشگاه توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در پیشگیری از ایدز و اعتیاد که به مدت 3روز در محوطه مرکزی این واحد دانشگاهی برپاست، بازدید کردند.