همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس در واحد اسلامشهر برگزار شد؛

برگزاری نشست تخصصی «بصیرت افزایی بسیجیان با رویکردی بر دفاع مقدس»/ تجلیل از ایثارگران، جانبازان و خانواده شهداء واحد اسلامشهر

۱۰ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۶ کد : ۷۸۵ اخبار
همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، نشست تخصصی «بصیرت افزایی بسیجیان با رویکردی بر دفاع مقدس» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار و از ۳۵ نفر از اساتید و کارکنان آزاده و ایثارگر، جانباز و خانواده شهدای این واحد دانشگاهی تجلیل شد.

پیش از ظهر امروز سه شنبه دهم مهرماه با حضور جمعی از کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، نشست تخصصی «بصیرت افزایی بسیجیان با رویکردی بر دفاع مقدس» در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار و با حضور رئیس واحد اسلامشهر از 35 نفر از اساتید و کارکنان آزاده و ایثارگر، جانباز و خانواده شهدای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر تجلیل شد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر حضور در این نشست را مایه افتخار خود دانست و گفت: « این نشست، مجلس ذکر و تذکر برای ماست که بایستی از آن درس گرفته و به خود تذکر دهیم».

وی ایام 8 سال دفاع مقدس را دانشگاهی بزرگ و انسان ساز در تاریخ ایران اسلامی برشمرد و خاطرنشان کرد: «این مجلس، یادآور درسهای گذشت و ایثار، اخلاص و اعتقاد و دین و ولایتمداری است که معلمان دانشگاه دفاع مقدس آن را درس دادند».

اسفندیار در بخش دیگر سخنان خود از امنیت و قدرت بلامنازع جمهوری اسلامی ایران در منطقه سخن گفت و یادآور شد: «امنیت حاضر به واسطه رشادت های بزرگ مردان این سرزمین بیمه و گارانتی شده است؛ و ما در مقابل آن مسئولیم».

وی در خاتمه با تجلیل از بزرگ مردان عرصه دفاع و پایداری، از حاضرین خواست تا با تأسی از معلم اصلی ایثار و رشادت؛ حضرت سیدالشهداء (ع)، هوشیار بوده و با پرهیز از دنیاطلبی و تأمل در روحیه رشادت، بار دیگر با آرمانهای انقلاب و امام (ره) و معلمان این دانشگاه تاریخ ساز (شهدا و جانبازان و ایثارگران) تجدید پیمان کنند.

ابوذر مهدلو مدیر مطالعات فرهنگی سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) در ادامه این نشست، به تبیین ارزشهای دفاع مقدس و لزوم انتقال آن به نسل جوان سخن گفت.

وی همچنین با بیان نتایج چند پژوهش صورت گرفته در جامعه و بویژه در بین جوانان، در زمینه تغییر واژگان در حوزه دفاع مقدس در راستای کاستن از ارزشها و آرمانهای دفاع مقدس هشدار داد و خواستار فعالیت بیشتر در حوزه فرهنگ شد.

این نشست که به همت ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس و با همکاری حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی، بسیج کارکنان و اساتید، ستاد شاهد و امور ایثارگران و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد؛ با پخش کلیپ بصیرت افزایی ادامه و با تجلیل از 35 نفر از اساتید و کارکنان آزاده و ایثارگر، جانباز و خانواده شهدای واحد اسلامشهر خاتمه یافت.