کسب رتبه دوم کشوری در میان آموزشکده های سما توسط آموزشکده سما اسلامشهر

۰۳ مهر ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳ کد : ۷۸۳ اخبار
آموزشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر رتبه دوم ارزیابی فرهنگی سازمان سما در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ آموزشکده های سما (با درجه بزرگ) را کسب و مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

در پی اعلام نتایج ارزیابی فرهنگی سازمان سما در سال تحصیلی 97-96 ، آموزشکده سما اسلامشهر رتبه ی دوم آموزشکده های با درجه بزرگ سراسر کشور را به خود اختصاص داد و توانست برای چهارمین سال متوالی در صدر برترین های فرهنگی سازمان سما قرار گیرد.

دکتر علیرضا منظری توکلی معاون دانشگاه و رئیس سازمان سما با ارسال لوح تقدیر به معاون فرهنگی و دانشجویی آموزشکده سما اسلامشهر، از زحمات ارزشمند سیدمهدی موسوی امین در کسب رتبه دوم در ارزیابی فرهنگی سال تحصیلی  97-96 آموزشکده های سما (درجه بزرگ) تقدیر کرد.

موسوی در گفتگو با روابط عمومی واحد اسلامشهر با اعلام خبر فوق، اضافه کرد: کادر اجرایی معاونت فرهنگی آموزشکده سما اسلامشهر در ارزیابی فرهنگی سازمان سما در سال تحصیلی 96 - 95 رتبه  دوم کشوری را به خود اختصاص داد.

وی ادامه داد: معاونت فرهنگی سما اسلامشهر در سال تحصیلی 94-93 نیز عنوان برتر و نخست عوامل اجرایی مسابقات قرآنی طرح قدس (قرآن در سما) در سطح کشوری را کسب کرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی آموزشکده سما اسلامشهر گفت: این آموزشکده با استعانت از پروردگار و بهره گیری از توان و تخصص بالای کادر اجرایی خود، همچون سال های گذشته اجرای دقیق و به موقع بخشنامه های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی را سرلوحه خود قرار داده و در کنار برنامه ریزی های مدون و مطلوب، در راستای جذب استعدادها و شکوفایی توانمندی ها و اعتلای فرهنگ نسل جوان گام های موثری برداشته است.