کسب جایزه کنگره ۶۰ دوازدهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد توسط عضو هیأت علمی واحد اسلامشهر

۱۹ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۳ کد : ۷۸۰ خبر تصویری
مقاله عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر جایزه کنگره ۶۰، ویژه مقاله برگزیده DST را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

مقاله دکتر مسعود حاجی رسولی عضو هیأت علمی و رئیس مرکز تحقیقات مصرف مواد و اختلالات رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با عنوان « مروری بر مطالعات انجام شده در سیستم X  و روش درمانی اعتیاد D.S.T » در دوازدهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد که چهاردهم شهریور ماه با حضور صاحبنظران و فعالان حوزه های مرتبط در سطح ملی و بین المللی در مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار شد، بعنوان مقاله برگزیده DST انتخاب و موفق به کسب جایزه کنگره 60 شده و از سوی دکتر محمد تقی جغتایی رئیس کنگره و حسین دژاکام مدیر عامل جمعیت کنگره 60 مورد تقدیر قرار گرفت.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مقاله باارائه 3 گزارش در زمینه بررسی تاثیر ورزش وفعالیتهای بدنی مناسب بر بهبود عملکرد قلبی تنفسی در معتادین خود معرف و درمان باروشD.S.T وشربت تریاک، ارزیابی اثر بخشی 3 روش رایج درمانی برماندگاری در ترک اعتیاد و تعین میزان ماندگاری در ترک مواد پس از 2سال رهایی درمعتادین درمان شده با روشD.S.T  وشربت تریاک درسازمان مردم نهادکنگره 60 پرداخته و برتاثیرروش درمانی D.S.T واستفاده از شربت تریاک اشاره دارد.