برگزاری کارگاه «ارزیابی اقتصادی طرح های سرمایه گذاری» ویژه اعضای هیأت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۹ تیر ۱۳۹۷ | ۰۶:۴۸ کد : ۷۷۱ خبر تصویری
کارگاه «ارزیابی اقتصادی طرح های سرمایه گذاری» در راستای ارتقاء توانمندیهای اعضای هیأت علمی برای فعالیتهای اقتصادی و تأسیس شرکت های دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

کارگاه  «ارزیابی اقتصادی طرح های سرمایه گذاری» در راستای آشنایی هرچه بیشتر اعضای هیأت علمی با شیوه های ارزیابی اقتصادی طرح های سرمایه گذاری، و ارتقاء توانایی های ایشان برای فعالیت اقتصادی و تأسیس شرکت های دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

در این کارگاه که در روز دوشنبه یازدهم تیرماه به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد؛ 25 نفر از اعضای هیأت علمی واحد اسلامشهر، مدیران مراکز تحقیقاتی و رشد، ضمن آشنایی با مفاهیم و سرفصل های اساسی این کارگاه آموزشی همچون: مراحل مختلف انتخاب پروژه سرمایه گذاری، مراحل ارزیابی اقتصادی طرح ها، آشنایی با مفاهیم و شاخص های مقایسه ای اقتصاد مهندسی؛ به صورت عملی با تکنیک های ارزیابی و انتخاب پروژه آشنا شدند.

دکتر فرهاد عباسی، عضو کارگروه پژوهشی مرکز بین المللی مدیریت تحقیقات علمی و فناوری پزشکی پرفسور سمیعی که بعنوان مدرس کارگاه « ارزیابی اقتصادی طرح های سرمایه گذاری » دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این واحد دانشگاهی حضور یافته بود، در این کارگاه آموزشی خطاب به حاضرین گفت: «یکی از محورهای مهم ارزیابی اقتصادی پروژه ها، تهیه طرح امکان سنجی و محاسبه شاخص های اقتصادی آن است. هر طرح سرمایه گذاری صرف نظر از اندازه آن بایستی صرفه اقتصادی داشته باشد در غیر اینصورت باعث هدر رفتن منابع خواهد شد.»