اجرای دو برنامه متنوع دانشجویی- فرهنگی در واحد اسلامشهر

۱۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۳ کد : ۷۶۳ اخبار
مسابقه کتابخوانی «گلستان سعدی» و کارگاه «قدرت انتخاب» ویژه دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

*مسابقه کتابخوانی

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، مسابقه کتابخوانی باب عق و جوانی از کتاب گلستان سعدی روز سه شنبه هشتم خرداد ماه با رقابت جمعی از دانشجویان واحد اسلامشهر در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در خاتمه ی برگزاری، به کلیه ی شرکت کنندگان در این مسابقه، کتاب گلستان سعدی هدیه شد. طبق گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد اسلامشهر پس از ارزیابی و اعلام نتایج به سیزده نفر از برگزیدگان مسابقه جوایزی به شرح ذیل تعلق خواهد گرفت.

• نفر اول :کارت هدیه 000/400 تومانی
  • نفر دوم :کارت هدیه 000/300 تومانی
  • نفر سوم :کارت هدیه 000/200 تومانی
  • 10 نفر بعدی : هر کدام 000/100 تومان

*کارگاه «قدرت انتخاب »

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر کارگاه 8ساعته «قدرت انتخاب» با حضور 30 نفر از دانشجویان علاقمند در سالن کنفرانس واحد اسلامشهر برگزار شد.

دکتر فروغ جعفری عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و مدرس این کارگاه آموزشی، حاضرین را با سرفصل های اساسی این دوره، همچون : تعریف انتخاب، عوامل قدرت انتخاب، وامل درونی و بیرونی موثر در قدرت انتخاب، بررسی ترس هایی که باعث کاهش قدرت انتخاب می شوند، تعریف انواع ویژگی های شخصیتی که باعث می شود فرد انتخاب درستی نداشته باشد.، تریف و بحث درباره تعارض ها، و بررسی تعارض هایی که قدرت انتخاب را کاهش می دهند و فرد را دچار تزلزل می کنند؛ آشنا کرد.

گفتنی است به شرکت کنندگان در این کارگاه ، از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد اسلامشهر گواهی حضور در دوره اعطا خواهد شد.