تشکیل و راه اندازی کانون «ایثار» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۰۵ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۶ کد : ۷۵۸ اخبار
کانون »ایثار» با حضور دانشجویان ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر تشکیل و اعضاء اصلی آن انتخاب شدند.

همزمان با فرارسیدن سالروز آزادی خرمشهر، جلسۀ تشکیل کانون «ایثار» با حضور دانشجویان ایثارگر مقاطع مختلف در سالن اجتماعات واحد اسلامشهر برگزار و اعضای اصلی این کانون انتخاب شدند.

حسن خزائی رئیس ادارۀ امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با روابط عمومی واحد اسلامشهر از تشکیل کانون «ایثار» ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر در این واحد دانشگاهی خبر داد و افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر مفتخر به میزبانی بیش از 1500 نفر دانشجوی ایثارگر بوده و افتخار خدمت رسانی به این عزیزان را دارد. »

وی ضمن تقدیر از همکاری و مساعدت دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس واحد اسلامشهر در انجام امور مربوط به دانشجویان ایثارگر و همچنین راه اندازی کانون «ایثار» که مورد درخواست دانشجویان بوده، ادامه داد: « این کانون شامل دو بخش علمی و فرهنگی است؛ بخش علمی شامل انجمن نخبگان، انجمن مخترعین و مبتکرین، انجمن علمی و پژوهشی، انجمن کارآفرینی و اشتغال بوده؛ و انجمن قرآن وعترت، انجمن ادبی و هنری، انجمن تربیت بدنی و امور ورزشی، انجمن مراسمات و اردوهای علمی و انجمن ایثار و شهادت از جمله ی انجمن های موجود در بخش فرهنگی این کانون است.»

خزائی در خاتمه گفت: « امیدواریم با راه اندازی این کانون، دانشجویان به نحو شایسته تری از خدمات یهره مند گشته و شاهد رشد علمی و معنوی روز افزون جامعه هدف ایثارگران باشیم.»