همزمان با فرارسیدن سالروز آزادی خرمشهر برای اولین بار در واحد اسلامشهر صورت گرفت؛

اکران مستند «فروشنده۲» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۰۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۹ کد : ۷۵۶ اخبار
همزمان با فرا رسیدن سوم خردادماه و سالروز فتح خرمشهر در عملیات بیت المقدس، فیلم مستند «فروشنده۲» برای اولین بار در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر اکران شد.

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و با همکاری روابط عمومی این واحد دانشگاهی، مستند «فروشنده2» بعدازظهر امروز دوم خردادماه برای اولین بار در سالن اجتماعات واحد اسلامشهر اکران شد.

به اذعان محسن حاج کریمی تهیه کننده مستند «فروشنده2»، این مستند داستان‌های پشت پرده مربوط به مسئله موشکی را برای اولین بار در فضای رسانه‌ای کشور مطرح می‌کند و همانطور که «فروشنده» به اتفاقات پشت صحنه و روی صحنه برجام می‌پردازد، «فروشنده 2» به برجام‌های بعدی پرداخته و برمباحث موشکی و هوافضایی کشور متمرکز است.