برگزاری ۳ نشست و کارگاه دانشجویی توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد اسلامشهر

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۹ کد : ۷۵۵ اخبار
معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، ۲نشست ادبی «مثنوی خوانی» و «شاهنامه خوانی»، و کارگاه آموزشی «شخصیت شناسی» را برای دانشجویان و علاقمندان این حوزه ها برگزار کرد.

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با همکاری مدیریت فرهنگی و اجتماعی این واحد دانشگاهی، طی روزهای گذشته 2نشست ادبی «مثنوی خوانی» و «شاهنامه خوانی»، و یک کارگاه آموزشی با موضوع «شخصیت شناسی» را برای دانشجویان و علاقمندان این حوزه ها برگزار کرد.

*برگزاری نشست شاهنامه خوانی:

نشست ادبی «شاهنامه خوانی» بعدازظهر روز دوشنبه بیست و چهارم اردیبهشت ماه با حضور تعدادی از دانشجویان علاقمند به شعر و ادب فارسی در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

دکتر یداله طالشی عضو هیأت علمی گروه ادبیات فارسی واحد اسلامشهر و سخنران این نشست، به تشریح اندیشه های حماسی در ایران، اروپا و سایر نقاط جهان پرداخته و حاضرین را با جایگاه والای شعر و ادب فارسی، و همچنین افسانه های حماسی یونان باستان آشنا کرد.

این نشست با شعرخوانی تعدادی از اعضای کانون ادبی نسل باران ادامه و با قرعه کشی و اهدای کارت هدیه کمک هزینه سفر به مشهد مقدس (ع) به 20 نفر از حاضرین خاتمه یافت.

* برگزاری نشست مثنوی خوانی:

نشست ادبی «مثنوی خوانی» در راستای ارج نهادن به فرهنگ و شعر و ادب ایران زمین، روز یکشنبه بیست و سوم اردیبهشت ماه با حضور و سخنرانی دکتر فائزه جنیدی عضو هیأت علمی گروه ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر جنیدی طی این نشست، شرکت کنندگان را با موضوعات و مباحث ادبی همچون : زندگی نامه مولانا، ماجرای شمس تبریزی، آثار منظوم مولوی، موضوع هجران، دیوان شمس، آثار منثور مولانا، ماجرای مرگ مولانا و تشییع باشکوه وی، علم در عرفان، شریعت در هر دین، و تحلیل و تفسیر ابیات مولانا  آشنا کرد.

این نشست با مثنوی خوانی تعدادی از اعضای کانون ادبی نسل باران ادامه و با قرعه کشی و اهدای کارت هدیه کمک هزینه سفر به مشهد مقدس (ع) به 20 نفر از حاضرین خاتمه یافت.

*برگزاری کارگاه MMPI (شخصیت شناسی)

اولین جلسه کارگاه آموزشی MMPI (شخصیت شناسی) روز دوشنبه هفدهم اردیبهشت ماه و جلسه دوم آن دوشنبه بیست و چهارم، و جلسه سوم آن، امروز سی و یکم اردیبهشت ماه با  شرکت 40 نفر از دانشجویان رشته روانشناسی و مشاوره در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

دکتر کامبیز کامکاری عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و مدرس این کارگاه آموزشی، در این دوره، طی 8 ساعت شرکت کنندگان را با مباحث اساسی دوره، همچون: معرفی تمام آزمون های mmpi، آشنایی با اختلالات روانی بر اساس mmpi، معرفی آزمون mmpi دکتر کامکاری، معرفی آزمون rc2-mmpi و انواع آن، تشخیص اختلالات با توجه آزمون 2mmpi، بررسی آسیب شناسی شخصیتی و ... آشنا نموده و به سوالات ایشان پاسخ گفت.

گفتنی است چهارمین و آخرین جلسه ی این کارگاه دوشنبه آینده برگزار شده و پس از اتمام دوره ، به شرکت کنندگان، گواهی داخلی گذراندن دوره با موفقیت، از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد اسلامشهر اعطاء خواهد شد.