دیدار دانشگاهیان واحد اسلامشهر با جانبازان بستری در بیمارستان امام زمان (عجل ا...)

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۸ کد : ۷۵۱ اخبار
جمعی از دانشگاهیان واحد اسلامشهر با حضور در بیمارستان حضرت صاحب الزمان (عجل ا...)، با جانبازان بستری در این بیمارستان دیدار و از ایشان تجلیل کردند.

حسن خزائی رئیس ادارۀ امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با روابط عمومی واحد اسلامشهر، از دیدار دانشگاهیان این واحد دانشگاهی با جمعی از جانبازان بستری در بیمارستان حضرت صاحب الزمان (عجل ا...) خبر داد و گفت: «تعدادی از مسئولان، کارکنان، اساتید و دانشجویان واحد اسلامشهر با حضور در بیمارستان حضرت صاحب الزمان (عجل ا...)، با 26 جانباز اعصاب و روان بستری در بخش مردان این بیمارستان دیدار کردند.»

وی ادامه داد: «این دیدار که روز چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت ماه صورت گرفت؛ با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط محمد عبادی حافظ کل قرآن کریم و اسلام بی غم قاری برتر کشوری و از کارکنان واحد اسلامشهر، و مدح و ثناگویی حضرت صاحب الزمان (عج) و قرائت اشعاری در خصوص شهدا و جانبازان توسط محمدباقر واعظی مدیر گزینش واحد اسلامشهر ادامه و با اهدای گل و لوح تقدیر به جانبازان خاتمه یافت.»