نایب قهرمانی واحد اسلامشهر در اولین دوره مسابقات استانی سازه ماکارونی دانشگاه علم و صنعت ایران

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۶ کد : ۷۴۹ اخبار
تیم سازه ماکارونی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، نایب قهرمان اولین دوره مسابقات استانی سازه ماکارونی دانشگاه علم و صنعت ایران شد.

تیم سازه ماکارونی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر (keyno) به سرپرستی ایمان رستم نژاد، در اولین دوره مسابقات استانی سازه ماکارونی که به همت انجمن مکانیک دانشگاه علم و صنعت و با همکاری مجموعه ایران خرپا در روزهای پنج شنبه سیزدهم و جمعه چهاردهم اردیبهشت ماه با رقابت ۲۸ سازه در قالب ۲۴ تیم در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد؛ توانست با برتری بر حریفان در گرایش راندمانی 45 سانتی متری، عنوان نایب قهرمانی را در این دوره از مسابقات استانی به نام خود ثبت کرده و بر سکوی دوم تکیه زند.

ایمان رستم نژاد و رضا خاوری اعضای تیم سازه های ماکارونی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را در این دوره از مسابقات تشکیل دادند.