تجلیل از اساتید برگزیده واحد اسلامشهر

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۶ کد خبر : ۷۴۶ اخبار
با حضور اعضای هیأت رئیسه از اساتید برگزیده واحد اسلامشهر تجلیل شد.

باحضور حجت الاسلام والمسلمین نوروزی امام جماعت شهرستان اسلامشهر و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر از10 استاد برگزیده فرهنگی_آموزشی وهمچنین 4 استاد بازنشسته این واحد دانشگاهی تجلیل شد.

دکتر قاسم قربانی رستم سرپرست معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد اسلامشهر در این مراسم با ارائه گزارشی از عملکرد یکساله آموزشی این واحد دانشگاهی، حرکت توسعه ای در واحد اسلامشهر را مرهون تلاشهای یکایک مسؤلان، اساتید وکارکنان این واحد دانست و از ایشان تقدیرکرد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با تبریک اعیاد شعبانیه، تقارن ایام مبارک شعبان را با مراسم بزگداشت روز معلم خجسته و مبارک دانست.

وی حجت الاسلام والمسلمین نوروزی را پدر معنوی و معلم اخلاق خود و سایر افراد در شهرستان اسلامشهر دانست که همواره با بهره گیری از نهج البلاغه وسخنان ارزشمند حضرت امیرالمؤمنین(ع)، ادب و اخلاق را در بین مسؤلان این شهرستان جاری میکند.

اسفندیار با بزرگداشت مقام استاد شهید مطهری، وی را شخصیت نمونه اسلامی  و ایرانی معرفی کرد و خطاب به اساتید حاضر گفت : «بایستی از شهید مطهری در مشی معلمی خود الگو گرفته و با نگاه معنوی به شغل معلمی خود بنگریم.»

حجت الاسلام والمسلمین نوروزی امام جماعت شهرستان اسلامشهر در این مراسم با تبریک اعیاد شعبانیه و بویژه جشن میلاد حضرت صاحب الزمان (عجل ا...)، با اشاره به روایات و احادیث؛ این ماه را «ماه حضرت رسول اکرم (ص)» معرفی کرد و از برکات آن سخن گفت.

وی در ادامه، هفته معلم را به اساتید حاضر و دیگر فعالان در این شغل ارزشمند تبریک گفته و یاد استاد حوزه و دانشگاه شهید مرتضی مطهری را گرامی داشت.

امام جمعه شهرستان اسلامشهر در خاتمه با اشاره به آیات و احادیث و روایاتی چند، از ارزش و جایگاه بالای شغل معلمی سخن گفته و از حاضرین خواست تا با تأسی از پیامبر اکرم (ص) و سیره ائمه اطهار(ع) در مسیر تعلیم و تعلم و پیوند هرچه بیشتر آن با ادب و اخلاق اسلامی گام بردارند.

این مراسم با اجرای تواشیح توسط گروه همخوانی نورالمهدی ادامه و با تجلیل از 10 استاد برگزیده فرهنگی- آموزشی و  4 نفر از اساتید بازنشسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر خاتمه یافت.