عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بر اساس نظر انتشارات Elsevier، به عنوان داور برجسته انتخاب شد.

۰۹ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۸ کد خبر : ۷۳۶ اخبار

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بر اساس نظر انتشارات معتبر و بین المللی Elsevier، به عنوان داور برجسته انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اسلامشهر،‌ دکتر صابر معظمی عضو هیات علمی گروه آموزشی عمران واحد اسلامشهر موفق به کسب عنوان داور برجسته در مجله     Remote Sensing of Environment   با ضریب تاثیر 6.265 شد.
گفتنی است داورانی که از نظر تعداد بازبینی های انجام شده برای مجله مورد نظر در 10 درصد اول قرار گرفته اند، به عنوان داور برجسته انتخاب می شوند.