برگزاری سمینار علمی «سلامت، بهداشت روان و آسیب های ناشی از اعتیاد» در واحد اسلامشهر

۳۰ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۴ کد : ۷۲۱ اخبار
سمینار علمی «سلامت، بهداشت روان و آسیب های ناشی از اعتیاد» در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

سمینار علمی «سلامت، بهداشت روان و آسیب های ناشی از اعتیاد» در راستای ارتقای سطح دانش و آگاهی دانشجویان در زمینه سلامت و بهداشت روان، و بررسی آسیب های ناشی از اعتیاد، روز شنبه بیست و هشتم بهمن ماه به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر مهدی پورنامدار پزشک متخصص اعصاب و روان، و اولین سخنران این نشست، با اشاره به شایع ترین بیماری ها در حوزه روان، حاضرین را با علل بروز این بیماریها آشنا کرد.

وی افسردگی (درون زاد و برون زاد)، اضطراب، وسواس و اعتیاد را شایع ترین بیماریهای موجود در این حوزه برشمرد و خطاب به دانشجویان گفت: «اعتیاد، تنها استفاده از مواد مخدر نیست، بلکه انجام بازی های اینترنتی، گشت و گذار در فضای مجازی و ... نیز اعتیاد آور است.»

دکتر مسعود حاج رسولی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و دیگر سخنران نشست، در بخش دوم این مراسم با ارائه آمار مبتلایان به اعتیاد در جهان، خاورمیانه و ایران، از کاهش سن اعتیاد در جهان خبر و در این زمینه هشدار داد.

وی همچنین به عوامل دخیل در گرایش به اعتیاد اشاره و حاضرین را با بیماری های شایع ناشی از اعتیاد و راههای پیشگیری از آن آشنا کرد.

این عضو هیأت علمی واحد اسلامشهر در خاتمه به اهمیت و نقش ویژه خانواده در پیشگیری از اعتیاد اشاره و بر ضرورت آموزش مهارت های فرزندپروری به خانواده ها در راستای ایجاد جامعه ای سالم و بانشاط تاکید کرد.

گفتنی است جلسه دوم و سوم این نشست در روزهای شنبه پنجم و دوشنبه هفتم اسفند ماه برگزار خواهد شد.