نشست ریاست دانشگاه با مدیران گروه های آموزشی واحد اسلامشهر

۱۱ آذر ۱۳۹۲ | ۱۱:۲۳ کد : ۷ اخبار
تاکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بر اهمیت تعلیم و تربیت صحیح و اسلامی دکتر محمودرضا اسفندیار: تعلیم وتربیت صحیح واسلامی، شرط کمال آدمی است.

در نشست ریاست دانشگاه با مدیران گروه های آموزشی واحد اسلامشهر صورت گرفت:

دکتر محمودرضا اسفندیار: تعلیم وتربیت صحیح واسلامی، شرط کمال آدمی است.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، در نشست با مدیران گروه های آموزشی این واحد دانشگاهی که صبح امروز در سالن کنفرانس واحد اسلامشهر برگزار شد، ضمن تاکید براهمیت و جایگاه آموزش، تعلیم وتربیت صحیح و اسلامی را شرط کمال آدمی دانست.

اسفندیار در ادامه برکارگروهی و همفکری مدیران گروه ها در کنار مسئولین واحد تاکید کرده؛ پشتکار، صبر و حوصله و انضباط درونی بیش از پیش برای پشت سرگذاشتن موانع پیش رو و ایجاد شوق به یادگیری در کارکنان و اعضاء هیات علمی را در راستای تعالی واحد خواستار شد.

رئیس واحد اسلامشهر در خاتمه ضمن تقدیر از همکاری و همیاری دانشگاهیان واحد اسلامشهر در پیشبرد توسعه ای این واحد دانشگاهی، پیشنهادهای مشاوره ای مدیران گروه های آموزشی واحد در این راستا را ارج نهاده و از آن استقبال نمود.

گفتنی است این نشست با بیان مسائل و پیشنهادات راهگشا توسط معاون آموزشی، رؤسای دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر ادامه و با جمع بندی نظرات و پیشنهادات ارائه شده به پایان رسید.