دومین همایش ملی «گسترش علم کوهنوردی» اسفند ماه در واحد اسلامشهر برگزار می شود

۱۱ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۴ کد : ۶۹۸ اخبار
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر از برگزاری دومین همایش ملی «گسترش علم کوهنوردی» در اسفند ماه سال جاری در این واحد دانشگاهی خبر داد.

دکتر معصومه سهرابی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و دبیر دومین همایش ملی «گسترش علم کوهنوردی»، در گفتگو با اداره روابط عمومی واحد اسلامشهر با بیان خبر فوق، از ضرورت های برگزاری این همایش سخن گفت و افزود: «آموزش های نوین کوهنوردی از اصول و روش های کلی حاکم بر سایر ورزش ها تبعیت می کند و در راستای پیشرفت های استاندارد و علمی در زمینه ورزش کوهنوردی متخصصین به تجربه دریافته اند که برخورد علمی با ورزش تا چه حد کارساز و مثبت است و نکته ی مهم اینکه بسیاری از این اصول پس از پیاده شدن در رشته های گوناگون ورزشی ارزش های خود را به خوبی نمایش داده اند.»

وی در ادامه به جزئیات بیشتری از این همایش اشاره کرد و گفت: « امسال برای دومین بار است که همایشی تخصصی در این سطح، در زمینه گسترش علم کوهنوردی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کشور برگزار می‌شود و خوشبختانه در این برنامه صاحب‌نظران و کارشناسان حوزه علم کوهنوردی حضوری فعال خواهند داشت.»

سهرابی در خاتمه شناخت محیط و اقلیم کوهستان؛ اصول برنامه های تمرینی مناسب ، مسائل ورزشی و تغذیه ای مرتبط با کوهنوردی؛ فیزیولوژی  و مدیریت برنامه های کوهنوردی؛ بیومکانیک کوهنوردی؛ بیماری های جسمانی و روانی، آسیب های جسمانی و مسائل روانشناسی؛ و رفتار شناسی حرکتی در کوهنوردی را از جمله ی مهمترین موضوعات محوری این همایش تخصصی برشمرد و از برگزاری چندین کارگاه علمی و آموزشی در حاشیه برگزاری آن خبر داد.

علاقه‌مندان  برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس اینترنتی :  www.iiau.ac.ir  مراجعه نمایند.