بزرگداشت نهم دی با شعار «وحدت در سایه ولایت» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۱ دی ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۷ کد : ۶۹۶ اخبار
مراسم بزرگداشت ۹ دی، روز بصیرت و میثاق با انقلاب اسلامی با شعار «وحدت در سایه ولایت» در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و با همکاری بسیج کارکتان و بسیج دانشجویی، پیش از ظهر امروز دوشنبه یازدهم دی ماه، مراسم گرامیداشت نهم دی، روز بصیرت و میثاق با انقلاب اسلامی با شعار «وحدت در سایه ولایت» با حضور مسئولین، اساتید، کارکنان و جمعی از دانشجویان واحد اسلامشهر در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در ابتدای این مراسم، با گرامیداشت حماسه ماندگار نهم دی، شرط بقا و دوام جامعه را همبستگی آحاد ملت، تحت لوای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) دانست و خاطرنشان کرد: «همبستگی، بیداری و بصیرت مردم تحت فرامین و رهنمودهای مقام معظم رهبری تنها عامل شکست دشمنان این کشور در برهه های مختلف و بویژه در ایام فتنه بوده است.»

وی در خاتمه سخنانش، بار دیگر بر هوشیاری مردم در مقابل دسیسه های پنهان و آشکار فتنه گران تاکید کرد و خواستار توجه بیش از پیش مسئولین و مردم به فرمایش مقام معظم رهبری در "جذب حداکثری و دفع حداقلی" در راستای حفظ همبستگی و اتحاد ملی شد.

اسماعیل حشمتی تحلیل گر و کارشناس مسائل سیاسی در ادامه ی این مراسم که با هدف تبیین و بازخوانی حماسه ماندگار 9 دی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد، به کالبدشکافی مفهوم فتنه در آیات و روایات با رویکرد جامعه شناختی پرداخت و به پرسش های حاضرین در این زمینه پاسخ گفت.