صبح امروز؛

آیت‌الله مهدوی‌کنی درگذشت
صبح امروز؛

آیت‌الله مهدوی‌کنی درگذشت

خبرگزاری آنا: رئیس مجلس خبرگان رهبری صبح امروز (سه شنبه ۲۹ مهرماه) درگذشت.

فریدالدین میرلوحی نوه آیت الله مهدوی کنی در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا، با تایید این خبر گفت: ایشان دقایقی پیش دار فانی را وداع گفتند.

در همین راستا اسماعیل کوثری نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در سخنانی در مجلس درگذشت رئیس مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفت.

آیت الله مهدوی کنی از روز چهاردهم خرداد و پس از مراسم ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی به علت عارضه قلبی در بیمارستان شهید رجایی تهران بستری بود.

به گزارش آنا، آیت‌الله محمدرضا مهدوی‌کنی متولد 14 مرداد 1310، در حومه تهران و از چهره های پرسابقه انقلاب اسلامی محسوب  می‌شود. وی از سال 1389 دبیرکل جامعه روحانیت مبارز بود.

آیت‌الله مهدوی کنی، همچنین عضو هیئت امنا و رئیس دانشگاه امام صادق (ع) بود که در کنار آن درس اخلاق اسلامی را نیز در این دانشگاه تدریس می‌کرد.

پیش از انقلاب 1357 از روحانیون مخالف حکومت پهلوی و پس از انقلاب یکی از 5 روحانی بود که هسته اصلی شورای انقلاب را تشکیل می‌داد. پس از آن به عنوان وزیر کشور (در دولت‌های شورای انقلاب، رجایی و دکتر باهنر) و کفیل نخست‌وزیر (پس از ترور رجایی و باهنر) بود.

از آثار وی می‌توان به کتاب‌های اصول و مبانی اقتصاد اسلامی در قرآن، نقطه‌های آغاز در اخلاق عملی، بیست گفتار و شرح دعای افتتاح اشاره کرد.

همچنین خاطرات وی نیز از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده‌ است.

خبرگزاری آنا، درگذشت آیت‌الله مهدوی کنی را تسلیت عرض می‌نماید.