توسط بسیج دانشجویی واحد اسلامشهر صورت گرفت؛

اکران فیلم سینمایی « اشنوگل» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۲۸ آذر ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۳ کد : ۶۸۸ اخبار
فیلم سینمایی « اشنوگل» طی ۲سانس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر اکران شد.

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و با همکاری اداره روابط عمومی این واحد دانشگاهی، امروز سه شنبه بیست و هشتم آذرماه، فیلم سینمایی «اشنوگل» در دو سانس صبح و بعدازظهر برای دانشگاهیان در سالن اجتماعات واحد اسلامشهر اکران شد.

فیلم « اشنوگل» به کارگردانی هادی حاجتمند و علی سلیمانی سرندی، تهیه کنندگی ابراهیم اصغری و بازیگری برزو ارجمند، ماه چهره خلیلی، کاوه سماک باشی، رحیم نوروزی، محمد عفراوی، محمد دلگشا، محمدرضا اربابی، مصطفی نصیری، علی عبادی، لویک زاکاریان و است که محصول سال گذشته بوده و به موضوع شهدای غواص، حفر تونل در منطقه عملیاتی و پازل گمشده عملیات (مفقودالاثر شدن فرمانده غواصان در منطقه) پرداخته است.

درآمد حاصل از فروش بلیت های این فیلم صرف کمک رسانی به مناطق زلزله زده کرمانشاه خواهد شد.