راه اندازی لابراتوار گروه زبان انگلیسی

۲۲ مهر ۱۳۹۳ | ۱۱:۳۰ کد : ۶۷ اخبار
به همت معاونت پژوهش و فناوری واحد صورت گرفت
راه اندازی لابراتوار گروه زبان انگلیسی

از ابتدای مهرماه سال تحصیلی جدید لابراتوار زبان انگلیسی با جدید ترین امکانات سخت افزاری و نرم افزاری  در ساختمان  علوم انسانی  واحد افتتاح  گردید .

این لابراتوار در فضایی به مساحت 61 متر مربع و درب و پنجره و دیوارهای آکوستیک با نمایی زیبا در جهت رشد و ارتقای کیفیت تدریس به ویژه دانشجویان دانشکده علوم انسانی و گروه زبان انگلیسی و رضایت هرچه بیشتر دانشجویان رشته زبان بنا گردید .

این لابراتوار که  مجهز به 32 کابین دانشجویی  ، 33 کامپیوتر ، هدفون ،  دیتا پرژکتور ، پرده برقی و همچنین سیستم صوتی پیشرفته می باشد و استاد مربوطه  از جدید ترین نرم افزار ویژه لابراتوارهای زبان انگلیسی استفاده می کند به همت نیروهای متخصص معاونت پژوهش و فناوری واحد و مساعدت معاونت محترم اداری و مالی واحد  ، معاونت محترم عمران واحد  ، ریاست محترم دانشکده علوم انسانی و اداره ی حقوقی واحد راه اندازی و تجهیز گردید .