تودیع و معارفه معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۶ آبان ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۴ کد خبر : ۶۶۳ اخبار خبر تصویری
دقایقی پیش معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی سابق واحد اسلامشهر تکریم و سرپرست جدید این حوزه معرفی شد.

دقایقی پیش در حضور رئیس، اعضای شورای واحد و مسئولین واحد اسلامشهر از زحمات دکتر علیرضا عراقیه معاون سابق آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر تقدیر و دکتر قاسم قربانی رستم معاون سما و رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما اسلامشهر با حفظ سمت، بعنوان سرپرست موقت این حوزه معاونتی معرفی شد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این نشست، با تسلیت فرا رسیدن ایام اربعین حسینی، از زحمات دلسوزانه دکتر علیرضا عراقیه در مدت زمانِ تصدی معاونت آموزشی تقدیر کرد.

وی آموزش را پاشنه آشیل دانشگاه دانست و با تقدیر از دکتر قاسم قربانی رستم به جهت قبول مسئولیت پیشِ رو گفت: «بخش اعظمی از مسئولیت ها و مأموریت های دانشگاه بر عهده حوزه معاونت آموزشی است.»

رئیس واحد اسلامشهر در این نشست با اهداء لوح و هدیه ای از زحمات دکتر عراقیه در مدت تصدی معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی تقدیر و حکم سرپرستی دکتر قاسم قربانی رستم را به وی ارائه و برای ایشان آرزوی موفقیت بیش از پیش کرد.

وی همچنین خطاب به مسئولین حاضر خواستار ارتقاء مدیریت بهینه و نیز بهره وری نیروهای موجود در واحد اسلامشهر شد و خاطرنشان کرد: «امروز موضوع حیات دانشگاه مطرح بوده و یکایک ما وظیفه داریم درقبال آن احساس مسئولیت داشته و بصورت تیمی، با تعصب و غیرت مضاعف عمل کنیم.»

در بخش دیگر این نشست از زحمات دکتر محمدیاری رئیس سابق دانشکده مدیریت و حسابداری واحد اسلامشهر تقدیر و حکم مدیریت گروه آموزشی شیمی به وی اهداء شد. گفتنی است دکتر داریوش رباطی معاون دانشجویی و فرهنگی واحد اسلامشهر با حفظ سمت سرپرستی این دانشکده را عهده دار شد.