ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اسلامشهر برگزار شد؛

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اسلامشهربرگزار کرد: کارگاه « مردم شناسی معماری »

۱۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۲ کد خبر : ۶۶۲ اخبار
با حضور ۲۰ عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر کارگاه « مردم شناسی » در سالن کنفرانس دانشکده فنی و مهندسی این واحد برگزار شد.

دکتر آفرین بهرامی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با اداره روابط عمومی واحد اسلامشهر؛ خبر از برگزاری کارگاه 8 ساعته « مردم شناسی معماری » با هدف آشنایی دانشجویان با مفاهیم معماری بومی(مطالعه موردی: معماری روستایی بومی گیلان)، آشنایی با نحوه خلق فضای خانه روستایی،  بررسی تاثیرات مفاهیم اکولوژی های سه گانه در جریان خلق فضای خانه روستایی، آشنایی با روش شناسی «انسان شناسی فضای معماری»،آشنایی با جریان های غالب معماری معاصر جهان و آشنایی با سیر ابعاد مختلف اجتماعی،فلسفی،علمی... انسان در تاریخ (از قرون وسطی تا دوره معاصر) داد و افزود: « 20 نفر از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و دانشجویان واحد اسلامشهر در این کارگاه یک روزه، که روز چهارشنبه دهم آبانماه در سالن کنفرانس دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد؛ شرکت کرده و با اصول اساسی این مبحث آشنا شدند.»

وی افزود: « دکتر سبحان آهنی مدرس این کارگاه؛ طی یک روز شرکت کنندگان را با سرفصل های مهم این دوره:  بازخوانی جریان معماری دوران اخیر، تولد «سنتزهای« (نا)پایدار، خلق فضاهای معماری بومی (از نیاز تا رویا- رویای دسته جمعی- یک جامعه معمار-ساختن یک شی ء (Object)-به جلوه در آمدن) و آیین مسخ فضا (مطالعه موردی)؛ آشنا نمود.»

بهرامی در خاتمه خاطرنشان کرد: «پس از اتمام دوره؛ گواهینامه گذراندن دوره با موفقیت از سوی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد.»