همزمان با فرا رسیدن عید سعید غدیر خم

جشن بزرگ "راز محبوبیت علی (ع) " در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد
همزمان با فرا رسیدن عید سعید غدیر خم

جشن بزرگ "راز محبوبیت علی (ع) " در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد

همزمان با فرا رسیدن عید بزرگ ولایت و امامت؛ جشن "راز محبوبیت علی (ع) " در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

همزمان با فرا رسیدن عید بزرگ غدیر؛ جشن "راز محبوبیت علی (ع) " صبح روز یکشنبه بیستم مهرماه با حضور جمعی از عاشقان امامت و ولایت در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مراسم ضمن تبریک عید بزرگ ولایت به همه مسلمانان و بویژه شیعیان جهان، حضرت علی (ع) را شخصیتی برجسته؛ تکرار ناشدنی؛ فرا زمان و فرامکان دانست.

وی با اشاره به فضائل حضرت مولی الموحدین علی (ع)، ایشان را الگوی بی بدیلی نه تنها برای جامعه اسلامی بلکه تمام جهان و جهانیان دانست.

اسفندیار با اشاره به حدیث "حب علی عباده"؛ محبت و دوست داشتن حضرت امیرالمومنین علی (ع) را عبادتی ارزشمند دانسته و افزود: همانگونه که دکتر علی شریعتی بیان داشته اند " دوست داشتن اگر به  اخلاص رسیده باشد دوست را به دوست مانند می کند.".

وی در خاتمه بر دوستی و ارادت خالصانه به حضرت علی (ع) و خاندان عصمت و طهارت (ع)، اسوه پذیری از ایشان؛ و بهره جستن از معارف دینی و الهی تاکید مضاعف نمود.

حجت الاسلام والمسلمین رضا مرادی خلیفه لو رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مراسم، ضمن تبریک عید بزرگ امامت و ولایت، گفت: "در واقعه غدیر، ساختار تفکر شیعه رسماً اعلام شد."

وی افزود: غدیر خود یک تاریخ به تمام معناست؛ روز عید غدیر برای امت اسلام، مهمترین روز سال است زیرا بزرگترین واقعه جهان اسلام که همان تعیین جانشین و وصی پیامبر(ص) می باشد در این روز صورت گرفته است.

رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد اسلامشهر در ادامه  با اشاره به ابعاد شخصیتی و جایگاه والای حضرت علی (ع)؛ خطاب به حاضرین بر معرفت افزایی، ولایت مداری و ارتقای سطح بصیرت و آگاهی تاکید کرد.

این مراسم که به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد، با مولودی خوانی توسط "مهدی عبدلی"؛ اجرای سرودهای متنوع توسط "گروه سرود ناشنوایان آوای دستان " و اهدای 5 هدیه کمک هزینه سفر زیارتی مشهد مقدس به حاضرین خاتمه یافت.