همزمان با آخرین روز هفته تربیت بدنی صورت گرفت؛

دیدار و گفتگوی ۱۰نفر از قهرمانان ملی و بین المللی با رئیس واحد اسلامشهر

۰۲ آبان ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۷ کد خبر : ۶۵۷ اخبار
رئیس واحد اسلامشهر: ورزشکاران بااخلاق الگویی تاثیرگذار برای جوانانند. / حرکت پهلوانان در تاریخ ماناست.

ظهر امروز 10 نفر از دانشجویان ورزشکار و قهرمان ملی و بین المللی با حضور در سالن کنفرانس ریاست واحد اسلامشهر با دکتر محمودرضا اسفندیار دیدار و گفتگو کردند.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این نشست صمیمی با تبریک هفته تربیت بدنی به قهرمانان و پهلوانان حوزه ورزش و تربیت بدنی، از اهمیت اخلاق و جوانمردی در ورزش سخن گفت و با اشاره به زندگانی بزرگمردانی همچون جهان پهلوان تختی و پوریای ولی، یادآور شد: « این حرکت پهلوانان است که در تاریخ ماندگار می شود.»

وی از محبوبیت و مرجع بودن ورزشکاران و قهرمانان برای جوانان در جامعه امروز استفاده کرد و از ورزشکاران حاضر خواست تا از این فرصت برای ترویج هرچه بیشتر فرهنگ اخلاق و ورزش استفاده کنند.

اسفندیار در ادامه ورزش را عاملی موثر در تخلیه استرس های زندگی ماشینی در دنیای امروز برشمرد و افزود: «نزدیک به 90% نابسامانی های جامعه با ورزش از بین می رود. »

وی در بخش دیگر سخنان خود به اهمیت سلامتی و نشاط بانوان و تاثیر مستقیم آن در ارتقاء نشاط جامعه اشاره و از بانوان ورزشکار خواست تا در راستای ترویج این مهم بیش از پیش همت گمارند.

دکتر مسیب داوری رئیس دانشکده تربیت بدنی واحد اسلامشهر نیز در این نشست ضمن تقدیر از حمایت های رئیس و دیگر مسئولین واحد اسلامشهر از فعالیت های ورزشی و ورزشکاران در این واحد دانشگاهی، واحد اسلامشهر را از جمله واحدهای مطرح کشور در زمینه ورزش دانست و گفت: «امروز واحد اسلامشهر در زمینه ورزش و تربیت بدنی بعنوان یک برند ملی و بین المللی شناخته شده است.»

این نشست با اهدای لوح و تجلیل از 10 ورزشکار ملی و جهانی واحد اسلامشهر : ثریا آبیار مقام پنجم جهان در قایقرانی؛ الهه نوبهاری قهرمان مسابقات بین المللی کاراته و عضو تیم ملی کاراته بانوان؛ تقی اکبرنژاد قهرمان اسبق جهان و سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان؛ بهنام مهدی زاده قهرمان کشتی فرنگی جهان و عضو تیم ملی، شهرام مهدی زاده قهرمان جهان و مربی تیم ملی بزرگسالان کشتی فرنگی؛ سجاد گنج زاده قهرمان جهان در رشته کاراته؛ احمدرضا عبادی پور عضو تیم ملی پینگ پونگ و قهرمان مسابقات بین المللی؛ حبیب حاتمی قهرمان جهان و مربی تیم ملی نوجوانان در رشته کاراته؛ مجید حاجی بنده عضو تیم ملی فوتسال و قهرمان مسابقات دانشجویی آسیا و سید ابوالفضل حسینی قهرمان مسابقات فوتسال دانشجویان آسیا توسط رئیس واحد اسلامشهر ادامه و با تقدیر  قهرمانان از دکتر محمودرضا اسفندیار خاتمه یافت.

گفتنی است تقدیر از طاهر ویسی مدیر ورزش؛ پروین ولی زاده و غلامرضا صفرخانلو کارشناسان تربیت بدنی از دیگر برنامه های این نشست صمیمی بود.