راهیابی اساتید و دانشجویان واحد اسلامشهر به مسابقات کشوری قرآن و عترت

۲۹ مهر ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۹ کد خبر : ۶۵۶ اخبار
۷نفر از استادان و دانشجویان واحد اسلامشهر به مسابقات کشوری قرآن و عترت راه یافتند.

سید محمد جواد دلفانی با کسب رتبه اول در رشته حفظ کل قرآن کریم، یاسر سیفی رتبه اول رشته اذان، محمود بامداد رتبه دوم رشته حفظ کل قرآن کریم حائز، حمید رحیمی رتبه سوم رشته قرائت و طاهره حمیدی رتبه سوم رشته حفظ 5 جزء قرآن کریم را در بخش دانشجویی مسابقات قرآن و عترت دانشگاه های استان تهران کسب نموده و به مسابقات کشوری قرآن و عترت اصفهان راه یافتند.

اسلام بی غم و حسین تقی پور نیز به ترتیب رتبه های اول و دوم را در رشته های قرائت تحقیق و حفظ 5 جزء قرآن کریم برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در بخش اساتید کسب کرده و مجوز ورود به مسابقات کشوری قرآن و عترت را که آبان ماه در اصفهان برگزار خواهد شد را دریافت کردند.

این مسابقات با رقابت برگزیدگان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران اواخر شهریورماه به میزبانی واحد تهران شمال برگزار شد.