عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر تنها محقق ایرانی در جمع مؤلفان کتاب «Potassium Solubilizing Microorganisms for Sustainable Agriculture» انتشارات بین المللی Springer

۲۹ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۴ کد خبر : ۵۸۱ اخبار
فصل سوم کتاب «ریز موجودات حل کننده پتاسیم در کشاورزی پایدار» توسط دکتر حسین زاهدی استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر تالیف و توسط انتشارات بین المللی اشپرینگر منتشر شد.

دکتر حسین زاهدی استادیار گروه کشاورزی و عضو مرکزتحقیقات کشت های تلفیقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بعنوان تنها محقق ایرانی در جمع مولفان کتاب «ریز موجودات حل کننده پتاسیم در کشاورزی پایدار» حضور یافته و فصل سوم این کتاب را با عنوان  «Growth-Promoting Effect of Potassium-Solubilizing Microorganisms on Some Crop Species» (عنوان فصل سوم: «ریزموجودات محرک رشد حل کننده پتاسیم و تاثیر آنها بر برخی از گونه های زراعی»؛ از صفحه 21 الی 42 کتاب) تالیف کرد.

کتاب مذکور در 23 فصل به مباحث مختلف در زمینه ریز موجودات حل کننده پتاسیم در کشاورزی پایدار پرداخته و محققانی از کشورهای مختلف جهان از جمله ایران، اسپانیا، آرژانتین، هند و ... در تالیف فصول مختلف آن همت گماشته اند؛ که نام حسین زاهدی در لیست گروه مولفان این کتاب، بار دیگر توان علمی محققان ایرانی را در عرصه های مختلف علمی به جهانیان خاطرنشان کرد.