با حضور پدر شهید هسته ای کشور انجام شد؛

راه اندازی کانون بسیج اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی اسلامشهر به نام «شهید احمدی روشن»

۲۸ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۹ کد خبر : ۵۸۰ اخبار
با حضور پدر شهید احمدی روشن،کانون بسیج اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به نام این شهید هسته ای راه اندازی شد.

در راستای توسعه فرهنگ ایثار وجهاد، و بزرگداشت روحیه بسیجی درجامعه،کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به نام دانشمند هسته ای ایران «شهید محسن احمدی روشن» در واحد اسلامشهر راه اندازی و شروع به کار کرد.

در این مراسم که با حضورپدرشهید احمدی روشن، ساروقیان رییس سازمان بسیج اساتید دانشگاه های استان تهران، سرهنگ پاسدار امیرعبدالهیان فرمانده سپاه اسلامشهر، رئیس وجمعی از اساتید حضور داشتند، حکم مسئولیت کانون بسیج اساتید دانشگاهی شهرستان اسلامشهر، به دکتر سعید شفائی عضو هیأت علمی واحد اسلامشهر  ابلاغ گردید .

دکتر محمود رضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحداسلامشهر در افتتاحیه این مراسم، طی سخنانی با اشاره به نقش و اهمیت و جایگاه فرهنگ ایثار و جهاد در جامعه، ابراز امیدواری کرد: حضور بیش از 1300 استاد در این واحد دانشگاهی، ظرفیت و پتانسیلی ارزشمند برای ترویج و انتقال فرهنگ و روحیه بسیجی و ایثارگری به نسل جوان و تحصیل کرده این سرزمین است.

اسفندیار افزود: ترویج فرهنگ ایثار به عنوان یکی از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، از وظایف جامعه علمی کشور است که باید در کنار آموزش دانش علمی، بصورت عملی به مخاطبان انقال داده ‌شود .

در ادامه این مراسم پدر شهید مصطفی احمدی روشن با قدردانی از فعالیت‌های جامعه علمی کشور در حفظ و زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا، اظهارکرد: شهدا درهمه امورزندگی ما اشرافیت خاصی داشته و برای ما خانواده های شاهد ملموس است که شهیدان‌مان زنده هستند و ما را نظاره و راهنمایی میکنند.

احمدی روشن ادامه داد: از روزی که مصطفی درجوار رحمت الهی جای گرفت، احساس می‌کنم که شهدا فقط مال خانواده‌های‌شان نیستند؛ بلکه به همه ملت تعلق دارند.

وی با بیان اینکه متاسفانه برخی از مسئولان نمی خواهند که کشور در عرصه های مختلف رشد و توسعه یابد، افزود: اگرچه مصطفی، که ستون زندگی مابود، به شهادت رسید، لیکن بسیاری از دانشجویان با تغییر رشته‌های تحصیلی خود به فیزیک هسته ای ادامه دهنده راه شهدای این عرصه شده و به ما فهماندندکه مصطفی تنها نیست.

احمدی روشن خاطرنشان کرد: خدا راشاکرم، امروز سعادت بزرگی نصیب من شده؛ چراکه یک مصطفی ازدست داده ام، ولی به همت و معرفت جوانان این سرزمین، صاحب صدها مصطفی شده ام.

این مراسم با ابلاغ حکم  مسئولیت کانون بسیج اساتید شهرستان اسلامشهر به دکتر سعید شفائی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و از فرماندهان و یادگاران دوران دفاع مقدس خاتمه یافت.