همزمان با گرامیداشت یک سال خدمت صادقانه دولت یازدهم در کشور؛

همایش " آرامش و امید" در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد
همزمان با گرامیداشت یک سال خدمت صادقانه دولت یازدهم در کشور؛

همایش " آرامش و امید" در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد

افتتاح نمایشگاه دستاوردهای شهرستان اسلامشهر با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست کشور در دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر معصومه ابتکار نوید داد: تحقق آینده ای توأم با آرامش و امید برای جوانان و بویژه دختران. / محیط زیست سالم از جمله حقوق اساسی نسل آینده و امانتی در دستان ماست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

همزمان با گرامیداشت ایام هفته دولت، خجسته میلاد باسعادت حضرت معصومه (س) و آغاز دهه کرامت، همایش " آرامش و امید" با حضور دکتر معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست جمهوری اسلامی ایران، مهندس سید حسین هاشمی استاندار تهران، دکتر حیدرزاده رئیس محیط زیست استان تهران، امیر اله حقیقی فرماندار اسلامشهر، دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، اعضای شورای شهر، شهردار، جمعی از مسئولین شهری و اصحاب رسانه در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار و در حاشیه آن نمایشگاه دستاوردهای شهرستان اسلامشهر با 15 غرفه مجزا در محوطه مرکزی واحد اسلامشهر افتتاح شد.

دکتر معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست جمهوری اسلامی ایران در این همایش ضمن تقدیر از مسئولین شهرستان و دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری این مراسم، از تقارن هفته دولت با میلاد کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز دهه کرامت ابراز خرسندی نموده و بر الگوگیری و بهره جستن از ائمه معصوم (ع) و حضرت معصومه (س) در پیروی از اصل ولایت و تحقق آرامش و امید در جامعه تاکید نمود.

وی از حضور در شهرستان اسلامشهر و دیدار مستقیم با مردم شریف این شهرستان ابراز مسرت نموده و خطاب به مسئولین حاضر، بهبود شرایط و رفع حداکثری مشکلات منطقه را خواستار شد.

معاون رئیس جمهور در ادامه با اشاره به برخی از دستاوردهای محقق شده دولت یازدهم، ایجاد آرامش روحی و روانی در جامعه، کنترل تورم، تثبیت قیمت ارز و اجرای طرح نظام سلامت را ازجمله ارزشمندترین اقدامات دولت طی یکسال اخیر برشمرد و نوید تحقق آینده ای توأم با آرامش و امید برای کلیه افراد جامعه و بویژه دختران را داد.

وی خاطرنشان کرد: بایستی ضمن درک صحیح مشکلات موجود در جامعه و شناخت آن، با توجه ویژه و مضاعف در جهت رفع آن برنامه ریزی نماییم تا فرصت رشد، تحصیل و حضور موثر در مسئولیت های اجتماعی برای جوانان و بویژه دختران مهیا شود.

ابتکار هفته دولت را هفته اقتدار و پیروزی دولتی که حمایت و پشتیبانی میلیونها تن از ملت را بهمراه دارد، معرفی نموده، حمایت و همراهی مردم با دولت را همچون بازوی توانمندی برای عملکرد بهتر آن خواند و ایجاد آرامش در عرصه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و ... را از جمله مهمترین دستاوردهای دولت یازدهم در تقدیر از همراهی ملت با آن دانست.

وی در ادامه با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر تعادل بخشی، ایجاد آرامش و اعتماد بین مردم، دولت و حاکمیت؛  قدرت بالای نقدپذیری دولت تدبیر و امید و حمایت از جریانات اجتماعی را ازدیگر اقدامات موثر دولت یازدهم برشمرد که متفاوت از دیگر دولت های پیشین است.

رئیس سازمان محیط زیست جمهوری اسلامی ایران یکی از ابعاد مهم ایجاد آرامش را بحث محیط زیست و آرامش زیستی مردم و جامعه معرفی نمود و هشدار داد: در صورت آلودگی محیط زیست، امکان ایجاد آرامش در جامعه وجود نخواهد  داشت.

وی با اشاره به بحران آب و آلودگی هوا، خواستار همکاری جمعی مردم و مسئولین برای رفع آن شد و خاطرنشان کرد: هر انسانی روزانه 16کیلوگرم هوا تنفس می کند، حال اگر این هوای استنشاق شده آلوده باشد،  مشکلات بسیار زیادی به مردم و جامعه تزریق خواهد شد؛ بنابراین وظیفه واجب یکایک ماست که در رفع این آلودگی تلاش نماییم.

اولین بانوی محیط زیستی جهان، حفظ محیط زیست را حفظ ارزشهای الهی دانست و ادامه داد: حقوق نسل آینده، امروز در دستان من و شماست و این وظیفه ماست که آن را به رسمیت شناخته و اجازه دهیم که نوجوان امروز و فردا از حقوق خود بهره مند گردد.

وی با اشاره به اصل 50 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، که اصل محیط زیست بوده و آلودگی آن را ممنوع می داند، حرکت صحیح دولت یازدهم به پرچمداری ریاست محترم جمهوری را ارج نهاده و از فعالیت های شایسته ایشان در این راستا تقدیر نمود.

ابتکار در خاتمه ضمن تقدیر مجدد از همراهی صمیمانه مردم با دولت، از آسیب پذیری محیط زیست کشور خبر داده و خواستار تغییر نگرش و روشهای یکایک مردم در این زمینه در راستای ترسیم آینده ای روشن برای ایران اسلامی شد.

مهندس سید حسین هاشمی استاندار تهران نیز در همایش " آرامش و امید"، ضمن تبریک ایام هفته دولت، خجسته میلاد باسعادت حضرت معصومه (س) و آغاز دهه کرامت، به دستاوردهای بیشمار دولت یازدهم طی یکسال گذشته اشاره نموده و از موانع و مشکلات بسیارِ فراروی ایشان سخن گفت.

وی دولت یازدهم را سکان دار کشتی ای دانست که با مشکلات بسیار زیاد اقتصادی، بین المللی و ملی مواجه بوده، لیکن با تدبیر صحیح مدیریتی و بهره گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری به شایسته ترین طریق ممکن از پسِ مشکلات موجود موفق بیرون آمده و این تلاطم ها را آرام نموده است.

هاشمی با اشاره به تورم بالا، بدهی هنگفت دولت اخیر و ...، گذشت از این راه پربحران را تنها با تدبیر والای دولت یازدهم محقق دانست و ابراز امیدواری نمود: ریاست محترم جمهوری همواره پیگیری تعهدات خود به مردم را در رأس امور قرار داده و با اخذ رهنمودهای مقام معظم رهبری در طی مسیر، آرامش و وحدت را به جامعه ارزانی داشته اند.

وی در خاتمه ضمن تقدیر از مدیریت صحیح دولت در یکسال اخیر، تحقق وعده های دولت تدبیر و امید را در تمامی بخشها، وعده ای دور از انتظار ندانست و نوید درخشش عزت و اقتدار ایران اسلامی و هویت ارزشمند ایرانی در سراسر جهان را داد.

این مراسم با تقدیر از 6 بانوی برگزیده شهرستان اسلامشهر خاتمه یافت.

گفتنی است زیارت مزار معظم شهداء در گلزار امامزاده عقیل (ع)، بازدید تصفیه خانه و افتتاح نمایشگر آلاینده هوا واقع در خیابان باغ فیض، شرکت در جلسه شورای اداری شهرستان اسلامشهر، جلسه ویژه بررسی وضعیت صنعت گران و سرکشی و دیدار با خانواده گرانقدر شهدا از جمله ی دیگر برنامه هایی بودند که امروز با حضور دکتر ابتکار و دیگر مسئولین در شهرستان اسلامشهر انجام شد.

شایان ذکر است دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بعنوان بزرگترین مرکز علمی جنوب غرب استان تهران، با بهره گیری از پتانسیل و توان بالای علمی، آموزشی، پژوهشی و تخصصی خود، از زمان تاسیس تاکنون همواره همگام با مسئولین کشور، استان تهران و شهرستان اسلامشهر در راستای دستیابی به آرمانهای والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رسیدن به توسعه پایدار، همواره همت گمارده و تلاش مضاعف نموده است.