برای اولین بار در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران

مرکز تحقیقاتی سوء مصرف مواد و اختلالات رفتاری در واحد اسلامشهر راه اندازی شد

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۱ کد : ۵۵۵ اخبار
مرکز تحقیقاتی سوء مصرف مواد و اختلالات رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بطور رسمی راه اندازی و شروع به کار کرد.

مرکز تحقیقاتی سوء مصرف مواد و اختلالات رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با رسالت: توسعه و بکارگیری دانش بشری در زمینه علم اعتیاد و انجام پژوهش‌های کاربردی و بنیادی در راستای ارائه راه‌کارهای مناسب برای کنترل سوء مصرف مواد اعتیادآور، تربیت نیروی انسانی متخصص و محقق در زمینه اعتیاد، ارائه مشاوره‌های تخصصی به سازمان‌ها و مراکز برنامه ریز، انجام کارگاه های آموزشی و سیاستگذاری در مورد فعالیت‌های مرتبط با کاهش تقاضای مواد بصورت رسمی افتتاح و آغاز به کار نمود.

یکی از فعالیت های این مرکز، ایجاد مرکز مشاوره و درمان اعتیاد با روش D.S.T در این واحد دانشگاهی است که با استقبال بیماران اعتیاد و خانواده های ایشان مواجه شده است.

این مرکز که در نیمه دوم سال گذشته مجوز راه اندازی خود را دریافت نموده، پس از انجام تمهدیدات لازم و اقدامات اساسی در ابتدای سال جاری با مسئولیت دکتر مسعود حاجی رسولی رئیس مرکز تحقیقاتی سوء مصرف مواد و اختلالات رفتاری و عضو هیأت علمی واحد اسلامشهر راه اندازی و آماده فعالیت شد.