همزمان با سالروز ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان در واحد اسلامشهر صورت گرفت؛

برگزاری «سومین پاسداشت بهار شعر پارسی» / رونمایی از کتاب شعر «اتفاق می افتد»

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۵ کد : ۵۵۴ اخبار
همزمان با سالروز ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان «سومین پاسداشت بهار شعر پارسی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار و از کتاب شعر «اتفاق می افتد» رونمایی شد.

دقایقی پیش «سومین پاسداشت بهار شعر پارسی» به همت کانون ادبی نسل باران و با همکاری حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در سالن اجتماعات واحد اسلامشهر برگزار شده و 6تن از دانشجویان شاعر واحد اسلامشهر به مشاعره با یکدیگر پرداختند.

اصغر خدایی، فاطمه لطفی، حسین مهدی پور، فاطمه شوندی، سجاد اسماعیلیان و رضا خوش تراش پسندیده دانشجویان شاعری بودند که در این مراسم به داوری و راهنمایی دکتر یدا... طالشی عضو هیأت علمی گروه ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر شعرخوانی کردند.

حجت الاسلام والمسلمین رضا مرادی خلیفه لو مدیر فرهنگی واحد اسلامشهر نیز در این مراسم، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، در خصوص کرامات حضرت علی اکبر (ع) سخن گفت و از دانشجویان حاضر خواست تا با الگوگیری از ایشان در زندگی گام بردارند.

گفتنی است در ادامه ی این مراسم از کتاب شعر «اتفاق می افتد» (مجموعه شعر جوان که گزیده اشعار 6تن از شعرای جوان را در بر میگیرد) رونمایی شد.