ثبت رکوردی دیگر با کسب 12 مدال رنگین توسط دانشجویان واحد اسلامشهر در ورزش ملی

۰۱ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۵ کد : ۵۵ اخبار
کسب عنوان نایب قهرمانی مسابقات کشتی آزاد و فرنگی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسرکشور توسط کشتی گیران واحد اسلامشهر
ثبت رکوردی دیگر با کسب 12 مدال رنگین توسط دانشجویان واحد اسلامشهر در ورزش ملی

کشتی گیران واحد اسلامشهر با کسب 12 مدال رنگین، عنوان نایب قهرمانی مسابقات کشتی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسرکشور را در هر دو بخش آزاد و فرنگی به نام خود ثبت نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

کشتی گیران واحد اسلامشهر به نمایندگی از استان تهران در مسابقات کشتی آزاد و فرنگی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور که از روز پنج شنبه بیست و سوم لغایت روز شنبه بیست و پنجم مردادماه، به میزبانی واحد ساری با حضور 12 تیم برگزیده از سراسر کشور برگزار شد، حضور یافته و با کسب 12 مدال رنگین، عنوان نایب قهرمانی مسابقات کشتی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسرکشور را در هر دو بخش آزاد و فرنگی به نام خود ثبت نمودند.

در بخش کشتی آزاد حسن رحیمی مدال طلا، امیرحسین کیانیان مدال نقره، رضا سیف، جمال  اسماعیلی، مهدی  شهسواری و حامد عاشق حسینی  مدال برنز اوزان مختلف را برای واحد اسلامشهر به ارمغان آوردند.

در رشته کشتی فرنگی نیز شیرزاد بهشتی مدال طلا، امیرحسین شربیانی، رامین باستانی، علی اصغر خانی و اکبر انباز مدال نقره و سعید غلامی مدال برنز اوزان مختلف را کسب نمودند.

گفتنی است علیرضا خزایی مربیگری و طاهر ویسی سرپرستی تیم کشتی آزاد؛ و ایوب اعلائی مربیگری و غلامرضا  صفرخانلو سرپرستی تیم کشتی فرنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را در این دوره از مسابقات سراسری کشتی عهده دار بودند.