با کسب حداکثر آراء صورت گرفت:

انتخاب مدیر ورزش واحد اسلامشهر بعنوان رئیس شورای تخصصی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۱ کد : ۵۴۵ اخبار
طاهر ویسی مدیر ورزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به عنوان رئیس شورای تخصصی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران انتخاب شد.

پیش از ظهر امروز شنبه دوم اردیبهشت ماه جلسه انتخابات شورای ورزش استان تهران با حضور دکتر احمد شمس رئیس واحد تهران مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر مرتضی محمودی رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، محمدرضا پهلوان مدیرکل ورزش‌ همگانی و قهرمانی معاونت ورزش دانشگاه آزاد اسلامی، همچنین مسئولین ورزش و نمایندگان ورزشی از 21 واحد دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در سالن شورای واحد تهران مرکز برگزار شد.

در این جلسه طاهر ویسی مدیر ورزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توانست با کسب حداکثر آراء جمع حاضر بعنوان رئیس شورای تخصصی ورزش استان انتخاب شده و به معرفی و پیشنهاد وی محمد توسلی مدیرکل ورزش واحد تهران مرکز نیز به عنوان دبیر شورا انتخاب شد.

گفتنی است شورای ورزش استان متشکل از 7 نفر : یک نفر رئیس، یک نفر دبیر و 5 عضو  است که مسئولیت برنامه ریزی و برگزاری مسابقات استان را عهده دار خواهند بود.