با کسب حداکثر آراء صورت گرفت؛

انتخاب مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بعنوان عضو اصلی هیأت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی های شهرستان اسلامشهر

۱۶ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۴:۲۳ کد : ۵۴۱ اخبار
مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با حداکثر آراء، عضو اصلی هیأت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی های شهرستان اسلامشهر شد.

محسن نگاهبان مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی های ادارات شهرستان اسلامشهر که بعدازظهر روز گذشته ( یکشنبه پانزدهم اسفندماه) با حضور معاون فرماندار اسلامشهر و مدیران و کارشناسان روابط عمومی های ادارات و نهادهای شهرستان در فرمانداری برگزار شد، با کسب حداکثر آراء حاضران بعنوان عضو اصلی هیأت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی های شهرستان اسلامشهر انتخاب شد.

نظام ملک شاهی معاون سیاسی انتظامی فرماندار شهرستان در این جلسه از نقش برجسته روابط عمومی ها بعنوان پل ارتباطی مدیران با مخاطبان سخن گفته و افزود: «روابط عمومی های ادارات و نهادهای شهرستان باید با شناخت و آگاهی از نیازهای مردم، آنها را به مدیران خود انتقال دهند و با برقراری یک ارتباط دو سویه باعث ایجاد همدلی بین مردم و مسئولان شوند.»

وی با اشاره به اهمیت ویژه روابط عمومی الکترونیک در برقراری ارتباط با مخاطبان و افزایش آگاهی مردم از نحوه فعالیت دستگاهها با استفاده از ابزارهای نوین اطلاع رسانی، خاطرنشان کرد: « روابط عمومی ها باید بعنوان زبان گویای مجموعه خود، با بهره گیری از تکنولوژیهای نوین ارتباطی، به بیان اقدامات صورت گرفته از سوی ادارات و دستگاهها به مردم بپردازند.»

وی در ادامه خطاب به حاضرین تاکید کرد: «شورای هماهنگی روابط عمومی شهرستان باید با آموزش و برنامه ریزی لازم نسبت به اطلاع رسانی شفاف اقدام نماید تا زمینه ارتباط بیشتر مدیران ادارات با مردم  فراهم شود.»

معاون سیاسی انتظامی فرماندار اسلامشهر درخاتمه با اشاره به در پیش بودن برگزاری دو انتخابات مهم ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر خواستار تعامل و همکاری بیش از پیش روابط عمومی های ادارات شهرستان با ستاد انتخابات در جهت بالا بردن مشارکت مردم در انتخابات شد.

در بخش پایانی این جلسه انتخابات اعضای شورای هماهنگی روابط عمومی های شهرستان برگزار شد و محسن نگاهبان مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، عباس رنجبر مسئول روابط عمومی معاونت عمران شهرداری، حسین میلانی مسئول روابط عمومی شهرداری، عمران قریشی از روابط عمومی فرمانداری شهرستان و آرزو آقازاده مسئول روابط عمومی اداره ورزش و جوانان به عنوان اعضای اصلی هیأت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی های شهرستان اسلامشهر انتخاب شدند.

همچنین زینب ایمانی مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بعنوان خزانه دار و ابوالفضل مرادی مسئول روابط عمومی تاکسیرانی  بعنوان بازرس شورای هماهنگی روابط عمومی های ادارات انتخاب شدند.