لحظاتی پیش با حضور دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و سخنرانی ۲ استاد برجسته و پیشکسوت حقوق کشور صورت گرفت ؛

برگزاری بزرگترین سمینار حقوقی سال ۱۳۹۵ واحد اسلامشهر

۱۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۴:۴۷ کد خبر : ۵۴۰ اخبار
دقایقی پیش با حضور دکتر احمد شمس دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران سمینار حقوقی با عناوین «نوآوری های قانون جدید حمایت خانواده» و « اصل استقلال امضائات در اسناد تجاری » در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

پیش از ظهر امروز شنبه چهاردهم اسفندماه، دکتر احمد شمس دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران که خود دانشیار حقوق و عضو شورای حقوقی و هیات بدوی رسیدگی به تخلفات آزمون‌های دانشگاه آزاد اسلامی است با حضور در جمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و بویژه همراه با دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس واحد اسلامشهر، معاونان وی و نیز اساتید و دانشجویان گروه حقوق این دانشگاه، میزبان دو تن از اساتید پیشکسوت و برجسته حقوق کشور بوده و در بزرگترین سمینار حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در سال 1395 این دانشگاه شرکت کردند.

دکتر شمس در ابتدای این سمینار ضمن تقدیر از دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، وی را «استاد علم و ادب» نام نهاد و خطاب به حاضرین گفت: « دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر طی چندسال اخیر با مدیریت شایسته دکتر اسفندیار رشد بسیاری کرده و به یکی از معتبرترین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تبدیل شده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ادامه داد: « امروز واحد اسلامشهر در بالاترین سطح علمی قرار داشته و از اعتبار بالایی برخوردار است؛ چنانچه هم اکنون ما آمار بسیار خوب و خوشایندی از واحد اسلامشهر و موفقیت های بیشمار دانشجویان این دانشگاه در محافل مختلف علمی، پژوهشی و ... داریم که مؤید این امر است.»

وی در ادامه با اشاره به موفقیت های بیشمار دانش آموختگان حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در آزمونهای مختلف حرفه ای خود، بویژه وکالت، مشاوره حقوقی، سردفتری و ... گفت: « حقیقتاً واحد اسلامشهر با بهره گیری از اساتید برجسته و توانمند خود، توانسته در این زمینه افتخار آفرین بوده و هم تراز دانشکده های حقوق دانشگاه تهران، شهید بهشتی، تهران مرکزی و ... موفق عمل نماید.»

این دانشیار حقوق و سخنران سمینار حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در بخش دیگر سخنانش، ضمن خیرمقدم به پروفسور سید حسین صفایی و دکتر ربیعا اسکینی، حضور ایشان در جمع دانشجویان حقوق دانشگاه آزاد اسلامی را فرصتی ارزشمند برای طالبان علم و دانش در این زمینه دانست و خطاب به دانشجویان خاطرنشان کرد: «امیدوارم با بهره گیری از محضر این اساتید برجسته کشور، بتوانیم رهروان خوبی در راستای اجرای عدالت و توسعه ایران اسلامی باشیم.»

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نیز در این سمینار ضمن خیر مقدم به حاضرین و تقدیر از کلیه مسئولین و دست اندرکاران برگزاری این سمینار علمی و تخصصی، از دکتر معصومه سهرابی معاون پژوهش و فنآوری واحد اسلامشهر، و بویژه دکتر سعید توکلی مدیر گروه حقوق و دیگر همکاران وی تقدیر کرد.

اسفندیار میزبانی اساتید برجسته ای همچون دکتر شمس، پروفسور صفایی و دکتر اسکینی را افتخاری گرانمایه و ارزشمند برای مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی و بویژه گروه حقوق این واحد دانست و خواستار بهره جستن هرچه بیشتر دانشجویان از این سمینار علمی و تخصصی شد.

این سمینار که مورد استقبال پرشور دانشجویان حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر قرار گرفت، با ارائه مباحث علمی و تخصصی حقوق مدنی توسط پروفسور دکتر سید حسین صفایی، چهره ماندگار و استاد ممتاز دانشکده حقوق دانشگاه تهران با موضوع «نوآوری های قانون جدید حمایت خانواده»؛ و نیز مباحث ارزشمند حقوق تجارت با موضوع « اصل استقلال امضائات در اسناد تجاری» توسط دکتر ربیعا اسکینی استاد برجسته حقوق تجارت ادامه و با تجلیل از سخنرانان خاتمه یافت.