درخششی دیگر در سطح ملی توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامشهر

کسب برترین های دهمین دوره مسابقات کشوری سازه های ماکارونی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۸:۴۳ کد : ۵۳۹ اخبار
تیم آرشیدا از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر مقام های اول و دوم دهمین دوره مسابقات کشوری سازه های ماکارونی را به نام واحد اسلامشهر ثبت کرد.

تیم آرشیدا از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با حضور در دهمین دوره مسابقات کشوری سازه های ماکارونی که یکم و دوم اسفندماه 1395 در دانشگاه سمنان برگزار شد؛ با برتری بر دیگر تیمهای شرکت کننده از سراسر کشور توانست مقام اول در بخش سازه هدفمند و مقام دوم در بخش سازه راندمانی را به نام خود ثبت نموده و بر سکوی برتری بایستد.

تیمهای اصفهان و دامغان پس از اسلامشهر رتبه های دوم و سوم دهمین دوره مسابقات کشوری سازه های ماکارونی را در بخش سازه هدفمند کسب نمودند.

در بخش سازه راندمانی نیز تیمهای تبریز و سمنان مقامهای اول و سوم این دوره از رقابت ها را به نام خود ثبت کردند.