برگزاری چهارمین دوره مسابقات اذان «ندای فجرآفرینان» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۰ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۰:۴۶ کد : ۵۳۸ اخبار
چهارمین دوره مسابقات اذان با عنوان «ندای فجرآفرینان» ویژه کارکنان کلیه ادارات شهرستان اسلامشهر و چهاردانگه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

چهارمین دوره مسابقات اذان با عنوان «ندای فجرآفرینان» ویژه کارکنان کلیه ادارات شهرستان اسلامشهر و چهاردانگه با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و معرفتی، صبح امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

65 نفر از کارکنان ادارات شهرستان اسلامشهر و چهاردانگه در این دوره از مسابقات که با حضور و استقبال قابل توجه دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه اسلامشهر پیش از ظهر امروز سه شنبه دهم اسفندماه در سالن اجتماعات واحد اسلامشهر برگزار شد، صوت دلنشین اذان را در سالن این واحد دانشگاه آزاد اسلامی جاری کرده و به رقابت با یکدیگر پرداختند.

استاد محمد کاظمی حافظ کل قرآن کریم و نفر سوم مسابقات اذان کشور و استاد حمید رحیمی قاری ممتاز کشوری داوری این مسابقات را بر عهده داشتند.

گفتنی است در خاتمه پس از اعلام نتایج داوری، به 5 نفر از برگزیدگان جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.